enda

Jeppe Kaas

(1966 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skammerens datter II - Slangens gave 2019 Komponist DK/Spillefilm
Far til fire i solen 2018 Komponist DK/Spillefilm
Badehotellet 4 2017 Musik Tv-serie
Far til fire på toppen 2017 Komponist DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Komponist Tv-serie
Dicte 3 2016 Komponist Tv-serie
Skammerens datter 2015 Vagt (stemme), Komponist DK/Spillefilm
Badehotellet 3 2015 Musik Tv-serie
Far til fires vilde ferie 2015 Komponist, Musik, Arrangement DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Komponist, Arrangement, Musikproducer DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Komponist Tv-serie
Sommeren '92 2015 Komponist DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Komponist DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Komponist DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Komponist Tv-serie
Badehotellet 1 2013 Musik Tv-serie
Dicte 1 2013 Komponist Tv-serie
Olsen Banden på dybt vand 2013 Komponist, Orkestrering DK/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Komponist DK/Spillefilm
Dirch 2011 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Komponist DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Musik DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Musik DK/Spillefilm
Karla og Jonas 2010 Musik DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Musik DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Musik DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Musik DK/Spillefilm
Begravelsen 2008 Medvirkende, Komponist DK/Kort fiktion
Tempelriddernes skat III - Mysteriet om slangekronen 2008 Musik DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Musik, Arrangement DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Musik DK/Spillefilm
Mr. Poxycat & Co. 2007 Musik Tv-serie
Tempelriddernes skat II 2007 Komponist, Arrangement DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Lindas forlovede, Komponist, Musikproducer, Orkestrering DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat 2006 Musik DK/Spillefilm
Smiling in a warzone 2006 Musik DK/Dokumentarfilm
Sprængfarlig bombe 2006 Komponist, Arrangement, Musikproducer DK/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Komponist DK/Spillefilm
Solkongen 2005 Musik DK/Spillefilm
Kinamand 2005 Vred kunde DK/Spillefilm
Fluerne på væggen 2005 Ekskæreste 1 DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Musik DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Musik DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 Musik DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Frelsens Hær-musiker Tv-serie
Forbrydelser 2004 Komponist DK/Spillefilm
De grønne slagtere 2003 Trommer DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Kriminalassistent DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Musik DK/Spillefilm
Angels of Brooklyn 2002 Musik DK/Dokumentarfilm
Min søsters børn i sneen 2002 Musik DK/Spillefilm
Grev Axel 2001 Musik DK/Spillefilm
Min søsters børn 2001 Musik DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Musik DK/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Musik DK/Spillefilm
Ved Stillebækken 1999 Niels, tjener ved valgmøde Tv-serie
Afsporet 1999 Musik DK/Kort fiktion
Den blå munk 1998 Peter DK/Spillefilm
Valgaften 1998 Musik DK/Kort fiktion
Kaj og Andrea - pænt goddag 1996 Musik Tv-serie
Kun en pige 1995 Ung DK/Spillefilm
Brændemærket 1991 Musik, Jan DK/Kort fiktion
Den store badedag 1991 Skorstensfejer DK/Spillefilm
En afgrund af frihed 1989 Henrik DK/Spillefilm
Alle elsker Debbie 1987 Frans, Musik Tv-serie
Legestue 1969 Compositing Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.