enda
Person

Jeppe Kaas

(1966 – )

Filmografi Musik
Titel År Funktion Kategori
Fædre og mødre 2022 Komponist DK/Spillefilm
Far til fire og vikingerne 2020 Komponist DK/Spillefilm
Retfærdighedens ryttere 2020 Komponist DK/Spillefilm
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Komponist DK/Spillefilm
Jagtsæson 2019 Komponist DK/Spillefilm
Gidseltagningen II 2019 Komponist Tv-serie
Far til fire i solen 2018 Komponist DK/Spillefilm
Badehotellet 4 2017 Musik Tv-serie
Far til fire på toppen 2017 Komponist DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Komponist Tv-serie
Dicte 3 2016 Komponist Tv-serie
Skammerens datter 2015 Vagt (stemme), Komponist DK/Spillefilm
Badehotellet 3 2015 Musik Tv-serie
Far til fires vilde ferie 2015 Komponist, Musik, Arrangement DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Komponist, Arrangement, Musikproducer DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Komponist DK/Spillefilm
Sommeren ''92 2015 Komponist DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Komponist Tv-serie
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Komponist DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Komponist Tv-serie
Badehotellet 1 2013 Musik Tv-serie
Dicte 1 2013 Komponist Tv-serie
Olsen Banden på dybt vand 2013 Komponist, Orkestrering DK/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Komponist DK/Spillefilm
Dirch 2011 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Komponist DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Musik DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Musik DK/Spillefilm
Karla og Jonas 2010 Musik DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Musik DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Musik DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Musik DK/Spillefilm
Begravelsen 2008 Medvirkende, Komponist DK/Kort fiktion
Tempelriddernes skat III - Mysteriet om slangekronen 2008 Musik DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Musik, Arrangement DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Musik DK/Spillefilm
Mr. Poxycat & Co. 2007 Musik Tv-serie
Tempelriddernes skat II 2007 Komponist, Arrangement DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Lindas forlovede, Komponist, Musikproducer, Orkestrering DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat 2006 Musik DK/Spillefilm
Smiling in a Warzone 2006 Musik DK/Dokumentarfilm
Sprængfarlig bombe 2006 Komponist, Arrangement, Musikproducer DK/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Komponist DK/Spillefilm
Solkongen 2005 Musik DK/Spillefilm
Kinamand 2005 Vred kunde DK/Spillefilm
Fluerne på væggen 2005 Ekskæreste 1 DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Musik DK/Spillefilm
Far til fire - gi''r aldrig op! 2005 Musik DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 Musik DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Frelsens Hær-musiker Tv-serie
Forbrydelser 2004 Komponist DK/Spillefilm
De grønne slagtere 2003 Trommer DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Kriminalassistent DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Musik DK/Spillefilm
Angels of Brooklyn 2002 Musik DK/Dokumentarfilm
Min søsters børn i sneen 2002 Musik DK/Spillefilm
Grev Axel 2001 Musik DK/Spillefilm
Min søsters børn 2001 Musik DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Musik DK/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Musik DK/Spillefilm
Ved Stillebækken 1999 Niels, tjener ved valgmøde Tv-serie
Afsporet 1999 Musik DK/Kort fiktion
Den blå munk 1998 Peter DK/Spillefilm
Valgaften 1998 Musik DK/Kort fiktion
Kaj og Andrea - pænt goddag 1996 Musik Tv-serie
Kun en pige 1995 Ung DK/Spillefilm
Brændemærket 1991 Musik, Jan DK/Kort fiktion
Den store badedag 1991 Skorstensfejer DK/Spillefilm
En afgrund af frihed 1989 Henrik DK/Spillefilm
Alle elsker Debbie 1987 Frans, Musik Tv-serie
Jagtsæson 2 – I medgang og modgang Komponist DK/Spillefilm
Musik År Film Funktion
Adams æbler [Score] 2005 Adams æbler Komponist
Adams æbler [Score] 2005 Adams æbler Arrangør
Forbrydelser 2004 Forbrydelser Komponist
Forbrydelser 2004 Forbrydelser Trompet
De grønne slagtere [Score] 2003 De grønne slagtere Komponist
De grønne slagtere [Score] 2003 De grønne slagtere Arrangør
Store og små ulykker 2002 Små ulykker Komponist
Små ulykker [Score] 2002 Små ulykker Komponist
Min søsters børn i sneen [Score] 2002 Min søsters børn i sneen Komponist
Min søsters børn i sneen [Score] 2002 Min søsters børn i sneen Arrangør
Store og små ulykker 2002 Små ulykker Tekstforfatter
Når en sailor går i land 2002 Min søsters børn i sneen Keyboards
O sole mio 2002 Min søsters børn i sneen Keyboards
Når en sailor går i land 2002 Min søsters børn i sneen Percussion
O sole mio 2002 Min søsters børn i sneen Percussion
Grev Axel 2001 Grev Axel Komponist
Anja & Viktor [Score] 2001 Anja & Viktor Komponist
Min søsters børn [Score] 2001 Min søsters børn Komponist
The final call 2001 Anja & Viktor Komponist
Blinkende lygter 2000 Blinkende lygter Komponist
Thorkild forlades 2000 Blinkende lygter Komponist
Indbruddet 2000 Blinkende lygter Komponist
Flugten 2000 Blinkende lygter Komponist
Køreturen 2000 Blinkende lygter Komponist
Huset 2000 Blinkende lygter Komponist
Torkilds barndom 2000 Blinkende lygter Komponist
Surprise 2000 Blinkende lygter Komponist
Peters problem 2000 Blinkende lygter Komponist
Peters barndom 2000 Blinkende lygter Komponist
Badeturen 2000 Blinkende lygter Komponist
Arne går 2000 Blinkende lygter Komponist
Arne og Alfred 2000 Blinkende lygter Komponist
Arnes barndom 2000 Blinkende lygter Komponist
Stefans lille familie 2000 Blinkende lygter Komponist
Stranden 2000 Blinkende lygter Komponist
Mødet 2000 Blinkende lygter Komponist
Sommer 2000 Blinkende lygter Komponist
Blinkende lygter 2000 Blinkende lygter Komponist
Blinkende lygter 2000 Blinkende lygter Arrangør
Thorkild forlades 2000 Blinkende lygter Arrangør
Indbruddet 2000 Blinkende lygter Arrangør
Flugten 2000 Blinkende lygter Arrangør
Køreturen 2000 Blinkende lygter Arrangør
Huset 2000 Blinkende lygter Arrangør
Torkilds barndom 2000 Blinkende lygter Arrangør
Surprise 2000 Blinkende lygter Arrangør
Peters problem 2000 Blinkende lygter Arrangør
Peters barndom 2000 Blinkende lygter Arrangør
Badeturen 2000 Blinkende lygter Arrangør
Arne går 2000 Blinkende lygter Arrangør
Arne og Alfred 2000 Blinkende lygter Arrangør
Arnes barndom 2000 Blinkende lygter Arrangør
Stefans lille familie 2000 Blinkende lygter Arrangør
Stranden 2000 Blinkende lygter Arrangør
Mødet 2000 Blinkende lygter Arrangør
Sommer 2000 Blinkende lygter Arrangør
Blinkende lygter 2000 Blinkende lygter Arrangør
Kærlighed ved første hik [Score] 1999 Kærlighed ved første hik Komponist
Il grande amante 1999 Kærlighed ved første hik Komponist
Endelig blev det sommer 1988 En afgrund af frihed Komponist
Endelig blev det sommer 1988 En afgrund af frihed Sang