enda

Kasper Mønster

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valhalla 2019 Belyser DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Belyser DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Belysningsmester, 2. unit Tv-serie
Fuglene over sundet 2016 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Rosita 2015 Belyser DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Belyser DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Lysassistent DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Belyser Tv-serie
Mordene på Katarina 2015 Belyser, 2. unit DK/Kort fiktion
Under sandet 2015 Gaffer DK/Spillefilm
Den perfekte middag 2014 Lyskonsulent DK/Kort fiktion
Våbensmuglingen 2014 Belysningsassistent DK/Dokumentarfilm
1864 2014 Belyser Tv-serie
Baby 2014 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Krummerne - alt på spil 2014 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Belysningsassistent DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Belysningsassistent, Belyser DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Belyser Tv-serie
Et dukkehjem 2013 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Tarok 2013 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Prelight studie DK/Spillefilm
Over kanten 2012 Belyser DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Den som elsker 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Noter fra kælderen 2011 Lys DK/Kort fiktion
Bora Bora 2011 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.