enda

Lars Wissing

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Klipper DK/Spillefilm
Gooseboy 2019 Klipper DK/Spillefilm
Gidseltagningen II 2019 Titelsekvens Tv-serie
Landet af glas 2018 Klipper, Trailer-klipper DK/Spillefilm
Hånd i hånd 2018 Titelsekvens Tv-serie
Friheden 2018 Klipper Tv-serie
Grethe 2017 Klipper Tv-serie
Aminas breve 2017 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Tinkas juleeventyr 2017 Klipper Tv-serie
Mercur 2017 Klipper Tv-serie
En-to-tre-nu! 2016 Klipper DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Nøgle hus spejl 2015 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Mord uden grænser 2015 Klipper (resumé) Tv-serie
Juleønsket 2015 Klipper Tv-serie
Helium 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Katusha 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Krummerne - alt på spil 2014 B-klipper DK/Spillefilm
En, to, tresomt 2014 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Offline-klipper Tv-serie
Rytteriet II 2013 Klippeassistent Tv-serie
9 meter 2012 Klipper DK/Kort fiktion
Julestjerner 2012 Klipper Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Offline-klipper Tv-serie
Lykke 2011 B-klipper Tv-serie
Den talende kuffert 2011 Klipper, Digitale effekter DK/Kort fiktion
Borgen 2 2011 Offline-klipper Tv-serie
Blekingegade 2010 B-klipper Tv-serie
Livvagterne 2008 Klip Tv-serie
Isas stepz 2008 Klip Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Produktionskoordinator Tv-serie
Absalons hemmelighed 2006 Klippeassistent Tv-serie
Krøniken 2004 Instruktørassistent, Produktionsassistent Tv-serie
Rejseholdet 2000 Produktionsassistent Tv-serie
Lommebogen 1999 Instruktion, Manus, Klip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.