enda

Lene Maria Christensen

(1972 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undtagelsen 2019 Camilla DK/Spillefilm
Friheden 2018 Nina Tv-serie
Den bedste mand 2017 Hanne Hansen DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Ingrid DK/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Solveig Riis Grønnegaard Tv-serie
Sommeren '92 2015 Jonna Møller Nielsen DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Rikke Halbo DK/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Solveig Riis Grønnegaard Tv-serie
Flyvemaskiner 2: Redningsaktionen 2014 Stemme U/Spillefilm
Dicte 1 2013 Ida Tv-serie
Nordvest 2013 Olivia DK/Spillefilm
Flyvemaskiner 2013 Molly U/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Anne DK/Spillefilm
Julestjerner 2012 Linda Tv-serie
Marie Krøyer 2012 Anna Norrie DK/Spillefilm
Mor byttes 2010 Kirsten DK/Kort fiktion
En familie 2010 Ditte DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Lulu Tv-serie
Deroute 2008 Rebecca Tv-serie
Frygtelig lykkelig 2008 Ingelise DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Ydun DK/Spillefilm
Offscreen 2006 Lene Maria Christensen DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Sabrina DK/Spillefilm
De tre musketerer 2006 Fru Bonacieux DK/Spillefilm
Store planer 2005 Bettina DK/Spillefilm
Nynne 2005 Beate DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Ydun Tv-serie
Brødre 2004 Solvej DK/Spillefilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 Katja DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Postbud DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Katrine Lindemark Tv-serie
Halalabad blues 2002 Linda DK/Spillefilm
Eje veje væk 2001 Medvirkende DK/Kort fiktion
De udvalgte 2001 Bos søster Tv-serie
Hotellet 2000 Louise Jacobsen Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.