enda

Linda Daae

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dræberne fra Nibe 2017 Scripter DK/Spillefilm
Kidnapning 2017 Scripter DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 Scripter DK/Spillefilm
Tinkas juleeventyr 2017 Scripter Tv-serie
Sikke et cirkus 2017 Scripter DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Scripter DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Scripter Tv-serie
Krummerne - alt på spil 2014 Scripter DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Scripter DK/Spillefilm
1864 2014 Scripter Tv-serie
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Scripter DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Scripter DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Scripter Tv-serie
Max pinlig 2008 Scripter DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Scripter DK/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Scripter DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Scripter DK/Spillefilm
Jeg som regel 2006 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Vaskekælderen 2006 Scripter DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Scripter Tv-serie
Efter brylluppet 2006 Scripter DK/Spillefilm
Direktøren for det hele 2006 Scripter DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Scripter DK/Spillefilm
Springet 2005 Scripter DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Scripter DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Scripter DK/Spillefilm
Brødre 2004 Scripter DK/Spillefilm
Inkasso 2004 Scripter DK/Spillefilm
Manden der blandt andet var en sko 2004 Scripter DK/Kort fiktion
Timm & Gordon 2003 Scripter Tv-film
Zafir 2003 Scripter DK/Spillefilm
Dogville 2003 Scripter DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Bente Halsted, Scripter DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Scripter DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Scripter DK/Spillefilm
Bænken 2000 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Scripter Tv-serie
Dancer in the Dark 2000 Scripter DK/Spillefilm
Den eneste ene 1999 Scripter DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Scripter DK/Spillefilm
Det store flip 1997 Scripter DK/Spillefilm
Nonnebørn 1997 Scripter DK/Spillefilm
Sunes familie 1997 Scripter DK/Spillefilm
Café Hector 1996 Scripter DK/Kort fiktion
En loppe kan også gø 1996 Scripter DK/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Scripter DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 Scripter DK/Spillefilm
Sidste omgang 1993 Scripter DK/Kort fiktion
Europa 1991 Scripter DK/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Scripter, 2. unit DK/Spillefilm
En afgrund af frihed 1989 Scripter DK/Spillefilm
17 op 1989 Scripter DK/Spillefilm
Tarzan Mama Mia 1989 Scripter DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Scripter DK/Spillefilm
Da Lotte blev usynlig 1988 Scripter Tv-serie
Rami og Julie 1988 Scripter DK/Spillefilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Scripter DK/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Instruktørassistent, Scripter DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Scripter DK/Spillefilm
Take It Easy 1986 Scripter DK/Spillefilm
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Scripter DK/Spillefilm
Ofelia kommer til byen 1985 Scripter DK/Spillefilm
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Scripter DK/Spillefilm
Rainfox 1984 Scripterassistent DK/Spillefilm
Midt om natten 1984 Assistent DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Scripter DK/Spillefilm
Forræderne 1983 Scripterassistent DK/Spillefilm
Een stor familie 1982 Scripter Tv-serie
Kidnapning 1982 Assistent DK/Spillefilm
Tre engle og fem løver 1982 Assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.