enda

Mads Riisom

(1978 - )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Skuespiller-coach DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Hansi DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Emmet Levy DK/Spillefilm
Rosita 2015 Allan DK/Spillefilm
Rastløs 2015 Andreas Hamilton DK/Kort fiktion
Under sandet 2015 Peter DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Læge Tv-serie
Mord uden grænser 2015 Robert Nielsen Tv-serie
Debut 2014 Instruktion DK/Kort fiktion
Sundays 2014 Daniel DK/Kort fiktion
Nordic Factory 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Felix DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Soldat DK/Spillefilm
1864 2014 Soldat Tv-serie
Hvor lyset kommer ind 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
En maler 2013 Fotograf DK/Kort fiktion
Kødkataloget 2013 Torben Tv-serie
På bunden 2012 Theis DK/Kort fiktion
Supernatural Tales 2012 Manden DK/Spillefilm
Piv 2011 Instruktion, Lærer, Manuskript DK/Kort fiktion
The house inside her 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Skyskraber 2011 Fyr DK/Spillefilm
Dirch 2011 Stamherren, høj mand DK/Spillefilm
Thorshammer 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Velsignelsen 2009 Andreas DK/Spillefilm
Cathrine 2008 Lars DK/Kort fiktion
Hjemve 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Mum 2006 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hundeøjne 2005 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.