enda

Martin Langenbach

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Reformisten – den kvindelige imam 2019 Foley artist DK/Dokumentarfilm
Drømme fra ødemarken 2019 Foley artist DK/Dokumentarfilm
Landet af glas 2018 Foley artist DK/Spillefilm
Heartstone 2017 Foley artist DK/Spillefilm
3 ting 2017 Foley artist DK/Spillefilm
Wolf and Sheep 2017 Foley artist DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Foley artist DK/Spillefilm
Tinkas juleeventyr 2017 Foley artist Tv-serie
Den bedste mand 2017 Foley artist DK/Spillefilm
Anti 2016 Foley artist DK/Spillefilm
Heartless 2 2015 Foley artist Tv-serie
Lang historie kort 2015 Foley artist DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Foley artist DK/Spillefilm
Juleønsket 2015 Foley artist Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Foley artist Tv-serie
Cirkusdynastiet 2014 Foley artist DK/Dokumentarfilm
Våbenbrødre 2014 Foley artist DK/Kort fiktion
The Man Who Saved the World 2014 Lyd DK/Dokumentarfilm
Når dyrene drømmer 2014 Foley artist DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Foley artist DK/Spillefilm
Klumpfisken 2014 Foley artist DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Foley artist DK/Spillefilm
Hvor lyset kommer ind 2013 Foley artist DK/Kort fiktion
Ida 2013 Foley artist U/Spillefilm
Seven minutes in the Warsaw ghetto 2012 Foley artist DK/Kort fiktion
Sort hvid dreng 2012 Foley artist DK/Dokumentarfilm
Ninjago: Masters of Spinjitzu 2012 Foley artist Tv-serie
Tantedrengen 2012 Foley artist DK/Dokumentarfilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Foley artist DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Foley artist DK/Spillefilm
Gummi T 2012 Foley artist DK/Spillefilm
Dronningen af Versailles 2012 Foley artist DK/Dokumentarfilm
You & Me Forever 2012 Foley artist DK/Spillefilm
Brainy 2011 Foley artist DK/Kort fiktion
Upstairs 2011 Foley artist DK/Kort fiktion
Noter fra kælderen 2011 Foley artist DK/Kort fiktion
Ballroom Dancer 2011 Foley artist DK/Dokumentarfilm
M for Markus 2011 Foley artist DK/Kort fiktion
Bora Bora 2011 Foley artist DK/Spillefilm
Dirch 2011 Foley artist DK/Spillefilm
Zomedy 2011 Foley artist DK/Kort fiktion
Julie 2011 Foley artist DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Foley artist DK/Spillefilm
Tigre og tatoveringer 2010 Foley artist DK/Kort fiktion
R 2010 Foley artist DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Foley artist DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Foley artist DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Foley artist DK/Spillefilm
Min bedste fjende 2010 Foley artist DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Foley artist DK/Spillefilm
Anna 2009 Foley artist DK/Kort fiktion
Store drømme 2009 Foley artist Tv-serie
Stykke for stykke 2009 Foley artist DK/Kort fiktion
Drømme i København 2009 Foley artist DK/Dokumentarfilm
Opfindelsen af Dr. Nakamats 2009 Foley artist DK/Dokumentarfilm
Den fremmede 2009 Foley artist DK/Kort fiktion
Se min kjole 2009 Foley artist DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Foley artist DK/Spillefilm
Profetia 2009 Foley artist DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Foley artist Tv-serie
Sorte kugler 2009 Foley artist DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Foley artist DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Foley artist Tv-serie
Zoomerne 2009 Foley artist DK/Spillefilm
Æblet & Ormen 2009 Foley artist DK/Spillefilm
Eye for eye 2008 Foley artist DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Foley artist DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Foley artist DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Foley artist DK/Spillefilm
Ung mand falder 2007 Foley artist DK/Kort fiktion
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Foley artist DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Foley artist DK/Spillefilm
Linas hemmelige bog 2007 Foley artist U/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Foley artist DK/Spillefilm
Babas bilar 2006 Foley artist U/Spillefilm
1 : 1 2006 Foley artist DK/Spillefilm
Råzone 2006 Foley artist DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Foley artist DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Foley artist Tv-serie
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Foley artist DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Foley artist DK/Spillefilm
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Foley artist DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Foley artist DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.