enda

Martin Munck Schmidt

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Frihed, håb og andre synder 2021 VFX DK/Dokumentarfilm
Fra det vilde hav 2021 Postproduktionsassistent DK/Dokumentarfilm
The Banality of Grief 2020 Klipper DK/Dokumentarfilm
I Walk 2020 Online DK/Dokumentarfilm
Angrebet – Omars vej til Krudttønden 2020 VFX DK/Dokumentarfilm
Bag skyerne 2020 VFX DK/Dokumentarfilm
Erikos verdener 2020 Grafik DK/Dokumentarfilm
7 Years of Lukas Graham 2020 Postproduktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Rejsen til Utopia 2020 Postproduktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Vinterrejse 2019 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Kongernes fald 2019 VFX, Postproduktionsassistent DK/Dokumentarfilm
En syrisk stjernes revolution 2019 VFX U/Dokumentarfilm
Kirsebæreventyret 2019 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Fat Front 2019 Teknisk support DK/Dokumentarfilm
The Cave 2019 Teknisk assistent DK/Dokumentarfilm
Reformisten – den kvindelige imam 2019 Postproduktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Forglem mig ej 2019 VFX DK/Dokumentarfilm
Krigsfotografen 2019 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Et militærdiktatur bag facaden 2019 Teknisk koordinator DK/Dokumentarfilm
Western Arabs 2019 Postproduktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Slette omstændigheder 2018 Postproduktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Oktoberdreng 2018 Visuelle effekter DK/Kort fiktion
Landet af glas 2018 Klippeassistent DK/Spillefilm
Skjold & Isabel 2018 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Olegs krig - en barndom i krigens skygge 2017 VFX DK/Dokumentarfilm
I fars hænder 2017 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Håbet bag hegnet 2016 Postproduktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Sorgenfri 2016 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Chancen 2014 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Democrats 2014 Teknisk support DK/Dokumentarfilm
Lej en familie A/S 2012 Teknisk koordinator DK/Dokumentarfilm
Thors saga 2011 Online-klipper DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.