enda

Martin Top Jacobsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Fotograf DK/Spillefilm
Mercur 2017 Kameraoperatør Tv-serie
Anti 2016 Fotograf DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Cheffotograf DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Kameraoperatør Tv-serie
Dannys dommedag 2014 Cheffotograf DK/Spillefilm
Partiets mand 2014 Fotograf Tv-serie
En du elsker 2014 Fotograf, 2. kamera DK/Spillefilm
Detektiverne 2013 Fotograf DK/Spillefilm
Mommy 2013 Fotograf DK/Kort fiktion
A-klassen 2012 Foto Tv-serie
Sort kaffe & vinyl 2012 Foto DK/Kort fiktion
Min søsters børn alene hjemme 2012 2. fotograf DK/Spillefilm
Sommer i Tyrol 2010 Foto DK/Kort fiktion
Frihed på prøve 2010 A-fotograf DK/Spillefilm
Romeo & Julius 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Behaviour 2009 Foto DK/Kort fiktion
Himlen falder 2009 2. fotograf DK/Spillefilm
Camping 2009 Kameraassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Black Man 2008 Foto, Stills DK/Kort fiktion
Make My Day 2008 Foto DK/Kort fiktion
Forførerens fald 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Livvagterne 2008 2. fotograf Tv-serie
Noget for noget 2007 Foto DK/Kort fiktion
Fastelavn 2007 Fotograf DK/Kort fiktion
Kiosk 2007 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Paragraf 15 2007 Belyser DK/Kort fiktion
Hej hej Nikolaj 2006 Fotograf DK/Kort fiktion
Emmalou 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Same Old Song 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Når man vågner 2005 Foto DK/Kort fiktion
Afdeling D 2004 B-fotograf DK/Kort fiktion
Zigbrandtsens dans 2003 Foto DK/Kort fiktion
Pagten 2003 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Tvilling 2003 Belyser DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Woyzeks sidste symfoni 2001 Belyser DK/Kort fiktion
Olsen banden junior 2001 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Ansvar 1999 Fotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.