enda

Mathias Asger Rasmussen

(1983 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De frivillige 2019 Belyser DK/Spillefilm
Herrens veje 2 2018 Belyser Tv-serie
Den skyldige 2018 Belyser DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Belyser DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Belyser Tv-serie
Anti 2016 Belyser DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Belyser DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Belyser DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Belyser DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Belyser Tv-serie
Dannys dommedag 2014 Belyser DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Belyser DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Belyser Tv-serie
En du elsker 2014 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Rytteriet II 2013 Belyser Tv-serie
Spies og Glistrup 2013 Belyser DK/Spillefilm
Borgen 3 2013 Belysningsmester Tv-serie
Peter Pix (oversigt) 2013 Runner Tv-serie
Peter Pix - Skoen 2013 Runner DK/Kort fiktion
Peter Pix: Vækkeuret 2013 Runner DK/Kort fiktion
Peter Pix: Papkassen 2013 Runner DK/Kort fiktion
Peter Pix: Kagen 2013 Runner DK/Kort fiktion
Peter Pix: Dugen 2013 Runner DK/Kort fiktion
Peter Pix: Violinen 2013 Runner DK/Kort fiktion
Peter Pix: Bilen 2013 Runner DK/Kort fiktion
Peter Pix: Pudekamp 2013 Runner DK/Kort fiktion
Peter Pix: Pingvinen 2013 Runner DK/Kort fiktion
Peter Pix: Gaven 2013 Runner DK/Kort fiktion
Peter Pix: Ægget 2013 Runner DK/Kort fiktion
Peter Pix: Kærestebrevet 2013 Runner DK/Kort fiktion
Forbrydelsen III 2012 Belysningsmester Tv-serie
Dirch 2011 Belyser DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 Belyser DK/Spillefilm
Borgen 2 2011 Belysningsmester Tv-serie
Eksperimentet 2010 Belyser DK/Spillefilm
Headhunter 2009 Belyser DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Belyser DK/Spillefilm
Flugten 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Belyser DK/Spillefilm
Comeback 2008 Belyser DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Out 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Lotto 2006 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.