enda

Michael Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Antboy 2013 Compositing DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Compositing DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Filtersætter DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Digital artist DK/Spillefilm
Orla Frøsnapper 2011 Grading DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Filtersætter DK/Spillefilm
Superclásico 2011 Filtersætter DK/Spillefilm
Rosa Morena 2011 Filtersætter DK/Spillefilm
Dirch 2011 Filtersætter DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Color timing DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Filtersætter DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Filtersætter DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Filtersætter DK/Spillefilm
Kærlighedens krigere 2009 Lys U/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Filtersætter DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Filtersætter DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Filtersætter DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Filtersætter DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Filtersætter DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Filtersætter DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Filtersætter DK/Spillefilm
Superbror 2009 Filtersætter DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Color timing DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Color timing DK/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Filtersætter DK/Spillefilm
To verdener 2008 Filtersætter DK/Spillefilm
Spillets regler 2008 Filtersætter DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Filtersætter, Color timing DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Grading, Filtersætter DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Color timing DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Filtersætter DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Filtersætter DK/Spillefilm
Fighter 2007 Filtersætter DK/Spillefilm
Lotto 2006 Grading, Filtersætter DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Filtersætter DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Filtersætter DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Filtersætter DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Filtersætter DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Filtersætter DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Filtersætter DK/Spillefilm
Opbrud 2005 Filtersætter DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Colorgrading DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 Colorgrading DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Grading, Filtersætter DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Color timing DK/Spillefilm
Grev Axel 2001 Grading DK/Spillefilm
Bænken 2000 Color timing DK/Spillefilm
Max 2000 Belyser DK/Spillefilm
På fremmed mark 2000 Grading DK/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Grading, Filtersætter DK/Spillefilm
En loppe kan også gø 1996 Grading, Filtersætter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.