enda

Nina Bisgaard

(1984 – )

Producer. Født 8/2 1984. Nina Bisgaard har studeret Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet, Kunsthistorie i Lyon og har en bachelor i Nordisk sprog, litteratur og medievidenskab fra Aarhus Universitet. Hun har ligeledes taget kurser gennem både EAVE og Inside Pictures.

Nina Bisgaard har siden 2012 arbejdet på produktionsselskabet Meta Film som producer på både kortfilm, tv-produktioner og spillefilm. Hun har blandt andet produceret Fenar Ahmads debutfilm 'Ækte vare' (2014), 'Sommeren '92' af Kasper Barfoed (2015) og Ali Abbasis 'Grænse' (2018), der vandt hovedprisen i sidekonkurrencen Un Certain Regard på Cannes og siden blev nomineret til en Oscar for bedste makeup og hår.

I 2015 blev Bisgaard ansat som Head of International Financing og koproduktion på samtlige tv-produktioner fra SAM Productions, der er et søsterselskab til Meta Film.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Executive producer Tv-serie
Til vi falder 2019 Executive producer DK/Spillefilm
Grænse 2018 Producer U/Spillefilm
Friheden 2018 Executive producer Tv-serie
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Executive producer DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Executive producer Tv-serie
Jeg er William 2017 Executive producer DK/Spillefilm
Swinger 2016 Executive producer DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Producer DK/Spillefilm
I dine hænder 2015 Producerassistent, Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Mekanikerne 2014 Producer DK/Kort fiktion
Ækte vare 2014 Producer DK/Spillefilm
Min Bror 2013 Producer DK/Kort fiktion
Kustoden 2013 Producer DK/Kort fiktion
Europamestrene 2013 Assisterende producer Tv-serie
Antboy 2013 Producerassistent DK/Spillefilm
Ung for evigt 2012 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Drengestreger 2012 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Belinda Beautiful 2012 Producerassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.