enda

Otto Stenov

(1952 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Heartstone 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Belysningsmester Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Belysningsmester Tv-serie
Sorg og glæde 2013 Belysningsmester DK/Spillefilm
Borgen 3 2013 Belysningsmester Tv-serie
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Lyssætter DK/Dokumentarfilm
Borgen 2 2011 Grip Tv-serie
Kærestesorger 2009 Lys DK/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 Belysningsmester U/Spillefilm
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Belysningsmester U/Spillefilm
Max pinlig 2008 Belysningsmester DK/Spillefilm
Sommer 2008 Belyser Tv-serie
Frederikke 2007 Lys DK/Kort fiktion
Far til fire - i stor stil! 2006 Belysningsmester DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Belysningsmester DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat 2006 Belysningsmester DK/Spillefilm
Nynne 2006 Belysningsmester Tv-serie
Anna Pihl 2006 Belysningsmester Tv-serie
Springet 2005 Belysningsmester DK/Spillefilm
Brødre 2004 Belysningsmester DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Belyser Tv-serie
Forsvar 2003 Belysningssupervisor Tv-serie
At kende sandheden 2002 Lys, Belyser DK/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 Lys DK/Spillefilm
Little People: Big Discoveries 2002 Belysningsmester Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Lyssætter Tv-serie
Kat 2001 Lys DK/Spillefilm
Falkehjerte 1999 Lys DK/Spillefilm
Søen 1999 Belysningsmester U/Spillefilm
Under overfladen 1998 Lys DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Lys DK/Spillefilm
Karrusel 1998 Belyser Tv-serie
Barbara 1997 Lys DK/Spillefilm
De største helte 1996 Lys DK/Spillefilm
Tøsepiger 1996 Belysningsmester DK/Spillefilm
Skyernes skygge rammer mig 1996 Belysningssupervisor DK/Kort fiktion
Operation Cobra 1995 Lys DK/Spillefilm
Flemming og Berit 1994 Lys Tv-serie
Prinsen af Jylland 1994 Belysningsmester U/Spillefilm
Sort høst 1993 Belysningsmester DK/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Lys DK/Spillefilm
Gurps 1990 Belysningsmester DK/Dokumentarfilm
Lad isbjørnene danse 1990 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Lys DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Lys, 2. kameraoperatør DK/Spillefilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Guldregn 1988 Lys DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Lys DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Lys DK/Spillefilm
Pigen i gyngen 1988 Lys U/Spillefilm
Station 13 1988 Belysningsmester Tv-serie
Da Lotte blev usynlig 1988 Belyser Tv-serie
Venner for altid 1987 Lys DK/Spillefilm
Jeg elsker dig 1987 Grip, Belysningsassistent DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Grip DK/Spillefilm
Ballerup Boulevard 1986 Grip DK/Spillefilm
Busters verden 1984 Lys DK/Spillefilm
Forbrydelsens element 1984 Fotograf, 2. unit, Grip DK/Spillefilm
Drengen der forsvandt 1984 Grip DK/Spillefilm
Tro, håb og kærlighed 1984 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Koks i kulissen 1983 Lys DK/Spillefilm
Udenrigskorrespondenten 1983 Lys, Grip DK/Spillefilm
Skønheden og udyret 1983 Grip DK/Spillefilm
Der er et yndigt land 1983 Grip-assistent DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 1983 Grip DK/Spillefilm
Høreskadet 1982 Lys DK/Dokumentarfilm
Edwins have 1982 Grip Tv-film
Honninghuset 1982 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Pengene eller livet 1982 Grip DK/Spillefilm
Ny dansk energi 1982 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Det parallelle lig 1982 Grip DK/Spillefilm
Supertanker 1981 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Historien om Kim Skov 1981 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Ulvetid 1981 Grip DK/Spillefilm
Langturschauffør 1981 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Attentat 1980 Fotografassistent DK/Spillefilm
Charly og Steffen 1979 Fotografassistent DK/Spillefilm
Piger til søs 1977 Fotografassistent DK/Spillefilm
Brand-Børge rykker ud 1976 Fotografassistent DK/Spillefilm
Julefrokosten 1976 Fotografassistent DK/Spillefilm
Piger i trøjen 2 1976 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.