enda

Peter Bose

(1966 – )

Producer. Født 9/3 1966.

Peter Bose har produceret en lang række spillefilm og tv-serier. Blandt disse kan nævnes spillefilmene 'Kandidaten' (2008), 'Dræberne fra Nibe' (2017) og 'Så længe jeg lever' (2018), samt tv-serierne 'Den som dræber' (2011), 'Dicte' (2013-2016), '1864' (2014) og 'Kriger' (2018).

I 1998 blev Bose vicedirektør i Per Holst Film, og i 2000 var han med til at stifte produktionsselskabet FilmPeople. Han stiftede, sammen med Jonas Allen, produktionsselskabet Miso Film i 2004.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvhenter 2019 Executive producer DK/Spillefilm
Så længe jeg lever 2018 Producer DK/Spillefilm
Kriger (oversigt) 2018 Producer Tv-serie
Kriger - Begravelsen 2018 Producer Tv-serie
Kriger - Testen 2018 Producer Tv-serie
Kriger - Afhøringen 2018 Producer Tv-serie
Kriger - Krigen 2018 Producer Tv-serie
Kriger - Rotten 2018 Producer Tv-serie
Kriger - Showdown 2018 Producer Tv-serie
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Executive producer DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Producer DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Executive producer DK/Spillefilm
Anti 2016 Executive producer DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Producer Tv-serie
Lang historie kort 2015 Executive producer DK/Spillefilm
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Executive producer DK/Spillefilm
1864 2014 Producer Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Producer DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Producer Tv-serie
Dannys dommedag 2014 Executive producer DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Producer Tv-serie
Fortidens skygge 2012 Producer DK/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Co-producer U/Spillefilm
Peaceforce 2011 Producer DK/Kort fiktion
Jensen & Jensen 2011 Producer DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Producer Tv-serie
Fremkaldt 2008 Produktion DK/Kort fiktion
Kandidaten 2008 Producer DK/Spillefilm
Frihedskæmperen Max Manus 2008 Co-producer U/Spillefilm
Varg Veum - Kvinden i køleskabet 2007 Producer U/Spillefilm
Inden frosten 2005 Executive producer U/Spillefilm
Polle Fiction 2002 Executive producer DK/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 Co-producer DK/Spillefilm
Anna 2000 Executive producer DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
2nd Prize for Best Featurefilm 2002 Giffoni Film Festival 2002 Ulvepigen Tinke
Børnejuryens 1. Pris 2003 TIFF Kids 2003 Ulvepigen Tinke
Silver Mèliés 2017 Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2017 Dræberne fra Nibe
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Moscow - Royal Danish Embassy 2018-09-19 Så længe jeg lever
Shanghai International Film Festival 2018-06-16 Så længe jeg lever
Göteborg International Film Festival 2018-01-26 Så længe jeg lever
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2017-08-19 Dræberne fra Nibe
Neuchatel International Fantastic Film Festival 2017-06-30 Dræberne fra Nibe
Transilvania International Film Festival 2017-06-02 Dræberne fra Nibe
Seattle International Film Festival 2017-05-18 Dræberne fra Nibe
Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2017-04-04 Dræberne fra Nibe
Berlinale 2017-02-09 Dræberne fra Nibe
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2013-05-27 Ulvepigen Tinke
Odense Internationale Film Festival 2012-08-20 Fremkaldt
Stuttgart International Animation Film Festival 2012-05-08 Jensen & Jensen
Lübeck, Nordische Filmtage 2011-11-02 Peaceforce
London Film Festival 2011-10-12 Peaceforce
Aarhus, Nordisk Panorama 2011-09-23 Peaceforce
Odense Internationale Film Festival 2011-08-22 Peaceforce
Moscow - Royal Danish Embassy 2010-04-22 Kandidaten
Mumbai Film Festival 2009-10-29 Kandidaten
Hamburg FilmFest GmbH 2009-09-24 Kandidaten
Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2009-04-09 Kandidaten
Lithuania Scanorama Film Forum 2008-11-13 Kandidaten
London Film Festival 2008-10-15 Kandidaten
London Film Festival 2008-09-05 Kandidaten
Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2006-05-25 Ulvepigen Tinke
Kristiansand International Children's Film Festival 2003-04-29 Ulvepigen Tinke
TIFF Kids 2003-04-25 Ulvepigen Tinke
Oulu Int. Children's Film Festival 2002-11-18 Ulvepigen Tinke
London Film Festival 2002-11-07 Ulvepigen Tinke
Lübeck, Nordische Filmtage 2002-10-31 Ulvepigen Tinke
Chicago Int. Children's Film Festival 2002-10-24 Ulvepigen Tinke
Amsterdam Cinekid 2002-10-12 Ulvepigen Tinke
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2002-08-17 Ulvepigen Tinke
Giffoni Film Festival 2002-07-20 Ulvepigen Tinke
Cannes, Festival de 2002-05-15 Ulvepigen Tinke
Malmö, BUFF 2002-03-12 Ulvepigen Tinke
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.