enda
Person

Peter Bose

(1966 – )

Producer. Født 9/3 1966.

Peter Bose har produceret en lang række spillefilm og tv-serier. Blandt disse kan nævnes spillefilmene ''Kandidaten'' (2008), ''Dræberne fra Nibe'' (2017) og ''Så længe jeg lever'' (2018), samt tv-serierne ''Den som dræber'' (2011), ''Dicte'' (2013-2016), ''1864'' (2014) og ''Kriger'' (2018).

I 1998 blev Bose vicedirektør i Per Holst Film, og i 2000 var han med til at stifte produktionsselskabet FilmPeople. Han stiftede, sammen med Jonas Allen, produktionsselskabet Miso Film i 2004.
Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Skyggen 2022 Executive producer Interaktive projekter
Skyggen i mit øje 2021 Producer, Executive producer DK/Spillefilm
Efterforskningen 2020 Producer Tv-serie
Selvhenter 2019 Executive producer DK/Spillefilm
Så længe jeg lever 2018 Producer DK/Spillefilm
Kriger (oversigt) 2018 Producer Tv-serie
Kriger - Begravelsen 2018 Producer Tv-serie
Kriger - Testen 2018 Producer Tv-serie
Kriger - Afhøringen 2018 Producer Tv-serie
Kriger - Krigen 2018 Producer Tv-serie
Kriger - Rotten 2018 Producer Tv-serie
Kriger - Showdown 2018 Producer Tv-serie
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Executive producer DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Producer DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Executive producer DK/Spillefilm
Anti 2016 Executive producer DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Producer Tv-serie
Lang historie kort 2015 Executive producer DK/Spillefilm
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Executive producer DK/Spillefilm
1864 2014 Producer Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Producer DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Producer Tv-serie
Dannys dommedag 2014 Executive producer DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Producer Tv-serie
Fortidens skygge 2012 Producer DK/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Co-producer U/Spillefilm
Peaceforce 2011 Producer DK/Kort fiktion
Den som dræber 2011 Producer Tv-serie
Jensen & Jensen 2011 Producer DK/Spillefilm
Fremkaldt 2008 Produktion DK/Kort fiktion
Kandidaten 2008 Producer DK/Spillefilm
Frihedskæmperen Max Manus 2008 Co-producer U/Spillefilm
Varg Veum - Kvinden i køleskabet 2007 Producer U/Spillefilm
Inden frosten 2005 Executive producer U/Spillefilm
Polle Fiction 2002 Executive producer DK/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 Co-producer DK/Spillefilm
Anna 2000 Executive producer DK/Spillefilm