enda

Peter Brandt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rejsen 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Antboy 3 2016 Klipper, Trailer-klipper DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Klipper Tv-serie
9. april 2015 Klipper DK/Spillefilm
Krigen 2015 B-klipper DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Klipper DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Klipper, Trailer-klipper DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Klip DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Klipper DK/Spillefilm
Rytteriet II 2013 Klipper, Scenograf Tv-serie
Antboy 2013 Klipper DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 Klip DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Klipper DK/Spillefilm
10 timer til Paradis 2012 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Kill 2011 Klip DK/Kort fiktion
Rytteriet 2010 Klip Tv-serie
Borgen 1 2010 Klipper Tv-serie
Alting bliver godt igen 2010 Klipper DK/Spillefilm
Superbror 2009 Klipper DK/Spillefilm
Riskær - avantgardekapitalisten 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Kandidaten 2008 Klip DK/Spillefilm
Ung mand falder 2007 Klipper DK/Kort fiktion
Fighter 2007 Klipper (præproduktion) DK/Spillefilm
Offscreen 2006 Klip DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Teaser-klipper, Trailer-klipper DK/Spillefilm
Allegro 2005 Klip DK/Spillefilm
Reconstruction 2003 Klip DK/Spillefilm
Pagten 2003 Klip DK/Kort fiktion
Margarita 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Anja efter Viktor 2003 Klipper DK/Spillefilm
Valde & Theo 2001 Klip DK/Kort fiktion
Robert 1999 Klip DK/Kort fiktion
Karrusel 1998 Festdeltager Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.