enda

Sandra Klass

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hotel Paradis (oversigt) 2019 Kolorist Fiktionsserie
Hotel Paradis 1:8 2019 Kolorist Fiktionsserie
Hotel Paradis 2:8 2019 Kolorist Fiktionsserie
Hotel Paradis 3:8 2019 Kolorist Fiktionsserie
Hotel Paradis 4:8 2019 Kolorist Fiktionsserie
Hotel Paradis 5:8 2019 Kolorist Fiktionsserie
Hotel Paradis 6:8 2019 Kolorist Fiktionsserie
Hotel Paradis 8:8 2019 Kolorist Fiktionsserie
Hotel Paradis 7:8 2019 Kolorist Fiktionsserie
A Colombian Family 2019 Grading DK/Dokumentarfilm
Under bølgerne, over skyerne 2019 Colorgrader, Foley artist DK/Kort fiktion
Harpiks 2019 Colourist DK/Spillefilm
The Kindness of Strangers 2019 Colorist DK/Spillefilm
Næste stop 2018 Colorgrading DK/Kort fiktion
Trækfugle 2018 Colorgrading U/Spillefilm
Landet af glas 2018 Colorgrading DK/Spillefilm
Hånd i hånd 2018 Colorgrading Tv-serie
Jeg er William 2017 Colorist DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Colorgrader Tv-serie
Gud taler ud 2017 Colorist DK/Spillefilm
Øboerne og hvalerne 2016 Colorist U/Dokumentarfilm
Bedrag 2 2016 Colorist Tv-serie
The Untamed 2016 Colorgrading U/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Colorist Tv-serie
Idealisten 2015 Colorist DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Colorgrading Tv-serie
Bjerget 2015 Colorgrading U/Spillefilm
Ekstra Bladet: uden for citat 2014 Colorist DK/Dokumentarfilm
Baby 2014 Colorist DK/Kort fiktion
Bankerot 2014 Colorgrading Tv-serie
Steppeulven 2014 Colorist DK/Spillefilm
Hvor lyset kommer ind 2013 Colorist DK/Kort fiktion
Ai Weiwei The Fake Case 2013 Colorist DK/Dokumentarfilm
I lossens time 2013 Colorist DK/Spillefilm
The Weight of Elephants 2013 Colorist DK/Spillefilm
Antboy 2013 Colorgrading DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Colorist DK/Spillefilm
Dømt for terror 2010 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Alting bliver godt igen 2010 Colorgrading DK/Spillefilm
Den fremmede 2009 Colorgrading DK/Kort fiktion
Opfindelsen af Dr. Nakamats 2009 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Hvor fanden er Herning? 2009 Colorgrading Tv-serie
Pagten 2009 Colorgrading Tv-serie
Meet me in Berlin 2007 Colorgrading DK/Kort fiktion
Forbrydelsen 2007 Colorgrading Tv-serie
Supervoksen 2006 Colorgrading DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Colorgrading, SFX-assistent DK/Spillefilm
Aarhus 2005 Kolorist DK/Dokumentarfilm
Anklaget 2005 Colorgrading DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Colorist DK/Spillefilm
Manden der blandt andet var en sko 2004 Kolorist DK/Kort fiktion
Zakka West 2003 Colorgrading DK/Spillefilm
Drengene fra Skt. Judes 2003 Colorist U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.