enda

Tina Helmark

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undercover 2016 Sminkør DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Makeup DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Chefsminkør Tv-serie
1864 2014 Sminkør Tv-serie
Dicte 2 2014 Sminkør Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Chefsminkør DK/Spillefilm
Borgen 3 2013 Sminkør Tv-serie
Badehotellet 1 2013 Makeup Tv-serie
Broen 2 2013 Sminkør Tv-serie
Marie Krøyer 2012 Chefsminkør DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Chefsminkør Tv-serie
Zoomerne 2009 Kostumier, Sminkør DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 Chefsminkør DK/Spillefilm
Frihedskæmperen Max Manus 2008 Maskør U/Spillefilm
Guldhornene 2007 Makeup DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Makeup DK/Spillefilm
Mors dreng 2007 Makeup DK/Kort fiktion
De unge år 2007 Chefsminkør DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Sminkør Tv-serie
Oskar & Josefine 2005 Chefsminkør DK/Spillefilm
Tid til forandring 2004 Chefsminkør DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Sminkør, Produktionsleder Tv-serie
Se dagens lys 2003 Makeup Tv-film
Afgrunden 2003 Makeup DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Makeup assistent DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Makeup Tv-serie
Rejseholdet 2000 Makeup Tv-serie
Dykkerne 2000 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Bornholms stemme 1999 Makeup DK/Spillefilm
Sort høst 1993 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.