enda

Torben Brent Wenneberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Belysningsmester Tv-serie
Kød & blod 2019 Belysningsmester DK/Spillefilm
Valhalla 2019 Belyser DK/Spillefilm
Friheden 2018 Belysningsmester Tv-serie
Håbet 2018 Belysningsmester, 2. unit Tv-serie
Genkendelsen 2017 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Delfinen 2017 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Aldrig mere i morgen 2017 Belyser DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Belyser DK/Spillefilm
Nylon 2015 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Mordene på Katarina 2015 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Comeback 2015 Belyser DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Belyser Tv-serie
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Belyser DK/Spillefilm
Krigen 2015 Belyser, 2. unit DK/Spillefilm
Flyvere i natten 2014 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Rodløs 2014 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Copenhagen 2014 Belysningsmester U/Spillefilm
Natten er ung 2014 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Kapgang 2014 Belyser DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Lysassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Belyser Tv-serie
Weekendfar 2013 Belysningsmester DK/Kort fiktion
En gang 2013 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Kustoden 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Europamestrene 2013 Belyser Tv-serie
Det grå guld 2013 Belysningsmester DK/Spillefilm
The Stranger Within 2013 Belyser DK/Spillefilm
Tvillingerne & julemanden 2013 Belyser Tv-serie
Engle hører til i himlen 2012 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Skavengers 2012 Belyser DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Chloe Likes Olivia 2011 Lyssætter DK/Kort fiktion
Bubbles 2011 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Belyser DK/Spillefilm
Julefrokosten 2009 Belyser DK/Spillefilm
En sikker vinder 2008 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Maj & Charlie 2008 Lysassistent Tv-serie
Kandidaten 2008 Belyser DK/Spillefilm
Panser 2008 Belyser DK/Kort fiktion
Fighter 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Daddy-O 2006 Lys DK/Kort fiktion
Emmalou 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Solia 2006 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Der er et yndigt land 2006 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Forsvunden 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Samurai 2006 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
I en villa 2005 Foto, Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.