enda

Tue Czajkowski

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 2 2018 1. instruktørassistent Tv-serie
Dan Dream 2017 Indspilningsleder DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Indspilningsleder Tv-serie
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Indspilningsleder DK/Spillefilm
1864 2014 Instruktørassistent Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 1. instruktørassistent Tv-serie
Fortidens skygge 2012 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Indspilningsleder, 2. unit DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Instruktørassistent Tv-serie
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Indspilningsleder Tv-serie
Kristian 2009 Instruktørassistent Tv-serie
Superbror 2009 1. instruktørassistent, Indspilningsleder DK/Spillefilm
Den fremmede 2009 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Julefrokosten 2009 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Evigt elskes kun det tabte 2008 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Winter 2008 Indspilningsleder DK/Eksperimentalfilm
Flammen & Citronen 2008 Indspilningsleder-assistent DK/Spillefilm
Manden fra Panama 2007 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Hvid nat 2007 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Fighter 2007 Runner DK/Spillefilm
Out 2006 Runner DK/Kort fiktion
Rene hjerter 2006 Runner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.