enda
Selskab

Eurimages

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Rom 2024 Med støtte fra DK/Spillefilm
En kvinde i Istanbul 2024 Med støtte fra U/Spillefilm
Et strejf af lykke 2023 Med støtte fra U/Spillefilm
København findes ikke 2023 Med støtte fra DK/Spillefilm
Theatre of Violence 2023 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Verdens værste menneske 2022 Med støtte fra U/Spillefilm
Holy Spider 2022 Med støtte fra DK/Spillefilm
Boy from Heaven 2022 Med støtte fra U/Spillefilm
Beautiful Beings 2022 Med støtte fra U/Spillefilm
Darkling 2022 Med støtte fra U/Spillefilm
Triangle of Sadness 2022 Med støtte fra U/Spillefilm
Det er ikke slut endnu 2021 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Margrete den Første 2021 Med støtte fra DK/Spillefilm
Frihed, håb og andre synder 2021 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Mitra 2021 Med støtte fra U/Spillefilm
The Middle Man 2021 I samarbejde med U/Spillefilm
Druk 2020 Med støtte fra DK/Spillefilm
Rejsen til Utopia 2020 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Psykose i Stockholm 2020 Med støtte fra U/Spillefilm
Charter 2020 Med støtte fra U/Spillefilm
Cold Case Hammarskjöld 2019 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Mit børnehjem i Kabul 2019 Med støtte fra DK/Spillefilm
Transnistra 2019 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Vivarium 2019 Med støtte fra U/Spillefilm
Ser du månen, Daniel 2019 Med støtte fra DK/Spillefilm
Made in Bangladesh 2019 Med støtte fra U/Spillefilm
Mælkekrigen 2019 Med støtte fra U/Spillefilm
Selvmordsturisten 2019 Med støtte fra DK/Spillefilm
Hjertelandet 2018 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Rekonstruktion Utøya 2018 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Under Træet 2018 Med støtte fra U/Spillefilm
Vildheks 2018 Med støtte fra DK/Spillefilm
Holiday 2018 Med støtte fra DK/Spillefilm
Grænse 2018 Med støtte fra U/Spillefilm
Petra 2018 Med støtte fra U/Spillefilm
Aquarela 2018 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
The House That Jack Built 2018 Med støtte fra DK/Spillefilm
Kvinderne i Gyldent Daggry 2017 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Kæmpen 2017 Med støtte fra U/Spillefilm
Thorn 2017 Med støtte fra DK/Spillefilm
The Square 2017 Med støtte fra U/Spillefilm
Heartstone 2017 Med støtte fra DK/Spillefilm
Thelma 2017 Med støtte fra U/Spillefilm
Cairo Confidential 2017 Med støtte fra U/Spillefilm
Rosemarie og gartnerens hemmelighed 2016 Med støtte fra U/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Med støtte fra DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Med støtte fra DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Med støtte fra DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Med støtte fra DK/Spillefilm
Sameblod 2016 Med støtte fra U/Spillefilm
Godless 2016 Med støtte fra U/Spillefilm
I familiens skød 2016 Med støtte fra U/Spillefilm
Under sandet 2015 Med støtte fra DK/Spillefilm
Virgin Mountain 2015 Med støtte fra U/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Med støtte fra DK/Spillefilm
En chance til 2015 Med støtte fra DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Med støtte fra DK/Spillefilm
Force Majeure 2014 Med støtte fra U/Spillefilm
Paris of the North 2014 Med støtte fra U/Spillefilm
Glaskisten på Isbjerget 2014 Med støtte fra U/Spillefilm
Nymphomaniac Director''s Cut 2014 Med støtte fra DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Med støtte fra DK/Spillefilm
Kraftidioten 2014 Med støtte fra U/Spillefilm
Sangen fra havet 2014 Med støtte fra U/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Med støtte fra DK/Spillefilm
American Vagabond 2013 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Borgman 2013 Med støtte fra U/Spillefilm
Små mirakler og store 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Oxford Murders 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Med støtte fra DK/Spillefilm
Jeg har elsket dig så længe 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kommer du med mig då 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tur & retur 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Weiser 2001 I samarbejde med U/Spillefilm
Falkehjerte 1999 Med støtte fra DK/Spillefilm
Ossos 1997 Koproducent U/Spillefilm