Elsebeth Steentoft

/F. 1943

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Dræberne fra Nibe 2016 Fru Hansen DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Sonja Tv-serie
Mennesker bliver spist 2015 Gammel dame i venteværelse DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Pykker DK/Spillefilm
Mordene på Katarina 2015 Pouls mor DK/Kort fiktion
Enkebal 2015 Medvirkende DK/Kort fiktion
Heartless 1 2014 Kirsten Tv-serie
Antboy 2013 Fru Gæmmelkrå DK/Spillefilm
10 timer til Paradis 2012 Ingrid DK/Spillefilm
Over kanten 2012 Berthe DK/Spillefilm
Hotel Transylvania 2012 Stemme U/Spillefilm
Historietimen 2. sæson 2011 Medvirkende Tv-serie
Hævnen 2010 Signe, Claus' mor DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Pykker Kristensen DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Nabo Tv-serie
Over gaden under vandet 2009 Påklæderske DK/Spillefilm
Pagten 2009 Skæbnespænder Tv-serie
Osman og Jeppe 2009 Blind kvinde Tv-serie
Album 2008 Kirstens mor Tv-serie
Maj & Charlie 2008 Pebermø Tv-serie
Lille løgn 2007 Birthe DK/Kort fiktion
Dennis 2007 Dennis' mor DK/Kort fiktion
En soap 2006 Veronicas mor DK/Spillefilm
Vredens vægt 2006 Inger DK/Kort fiktion
Fluerne på væggen 2005 Helle Tesch DK/Spillefilm
Solopgang 2005 Hun-djævelen DK/Kort fiktion
Klovn 2005 Pyker Tv-serie
Se til venstre, der er en svensker 2003 Patient DK/Spillefilm
De grønne slagtere 2003 Ingrid Grith DK/Spillefilm
Charlie Butterfly 2002 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Kirsten Tv-serie
At klappe med een hånd 2001 Elisabeth, Eriks kone DK/Spillefilm
Italiensk for begyndere 2000 Kirketjener DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Birthe Petersen Tv-serie
Det store flip 1997 Lærerinde DK/Spillefilm
Hallo, det er jul 1995 Medvirkende Tv-serie
Altid om søndagen 1989 Bitten Tv-serie
Rejseholdet 1983 Anne, politikommissærens kone Tv-serie
Jul i Gammelby 1979 Tjenestepigen Tv-serie
I anledning af Nora 1979 Medvirkende Tv-film
Kammesjukjul 1978 Medvirkende Tv-film
Faster er død 1978 Medvirkende Tv-film
Møde med Walter 1978 Medvirkende Tv-film
Bernarda Albas hus 1975 Medvirkende Tv-film
Den anden 1972 Medvirkende Tv-film
Udflugt 1968 Medvirkende Tv-film
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412