Mikael Kort Kristensen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Aminas breve 2017 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
Mercur 2017 Grip Tv-serie
Forældre 2016 Low loader DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Low loader DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Low loader DK/Spillefilm
Rosemarie og gartnerens hemmelighed 2016 Key grip U/Spillefilm
Dicte 3 2016 Low loader Tv-serie
Comeback 2015 Grip DK/Spillefilm
Afvej 2015 Grip DK/Kort fiktion
Lang historie kort 2015 Grip DK/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Grip Tv-serie
Broen 3 2015 Grip Tv-serie
Kapgang 2014 Grip DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Stuntkører Tv-serie
Kvinden i buret 2013 Grip DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Grip Tv-serie
Tarok 2013 Grip DK/Spillefilm
Broen 2 2013 Grip Tv-serie
Viceværten 2012 Grip DK/Spillefilm
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Grip DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Low loader DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 Grip DK/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Grip DK/Spillefilm
The Spiral 2012 Grip Tv-serie
Max Pinlig 2 2011 Grip DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Grip DK/Spillefilm
Simon 2011 Grip U/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Grip DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Grip DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Grip DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Car mount grip DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Grip DK/Spillefilm
Profetia 2009 Grip DK/Spillefilm
Superbror 2009 Grip DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Grip DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat III 2008 Grip DK/Spillefilm
Dansen 2008 Grip DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Grip DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Grip DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Grip DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Grip DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
De unge år 2007 Grip DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Grip Tv-serie
1 : 1 2006 Grip DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Grip Tv-serie
Unge Andersen 2005 Grip DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Grip DK/Spillefilm
Nynne 2005 Grip DK/Spillefilm
Brødre 2004 Grip DK/Spillefilm
Pusher II 2004 Grip DK/Spillefilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 Grip-konsulent DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Grip DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Grip DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Grip DK/Spillefilm
Grev Axel 2001 Grip DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Grip DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Grip DK/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 Grip DK/Spillefilm
Max 2000 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
Anden juledag 2000 Grip DK/Kort fiktion
Dykkerne 2000 Grip DK/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Grip DK/Spillefilm
Anna 2000 Grip DK/Spillefilm
Manden med tubaen 1999 Grip DK/Kort fiktion
Bag om fremviseren 1999 Grip DK/Kort fiktion
Når mor kommer hjem... 1998 Grip DK/Spillefilm
Valgaften 1998 Grip DK/Kort fiktion
Det store flip 1997 Grip DK/Spillefilm
En loppe kan også gø 1996 Grip DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412