Per Arnesen

/F. 1964

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Med hensyn til julen 2018 Stills DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Stillfotograf DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Stillfotograf DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Stills Tv-serie
The Model 2016 Stillfotograf DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Stillfotograf DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2016 Stills DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Stillfotograf DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Stillfotograf DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Stills Tv-serie
Dicte 3 2016 Stills Tv-serie
Lang historie kort 2015 Stills DK/Spillefilm
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Stills DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Stillfotograf Tv-serie
Rita 3 2015 Stills Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Stills Tv-serie
1864 2014 Stills Tv-serie
Steppeulven 2014 Stillfotograf DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Stills DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Stills Tv-serie
Jagten 2013 Stillfotograf DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Stillfotograf DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Stillfotograf DK/Spillefilm
Tvillingerne & julemanden 2013 Stillfotograf Tv-serie
Rita 2 2013 Stills Tv-serie
Viceværten 2012 Stillfotograf DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Stillfotograf DK/Spillefilm
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Stills DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Stillfotograf DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 Stills DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Stills Tv-serie
Ludvig og julemanden 2011 Stills Tv-serie
Submarino 2010 Stillfotograf DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Stills DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Stills Tv-serie
Klovn - the Movie 2010 Stills DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Stills DK/Spillefilm
Camping 2009 Stills DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Stills Tv-serie
En enkelt til Korsør 2008 Stills DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Stillfotograf DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Stills DK/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 Stills DK/Spillefilm
Forestillinger 2007 Stills Tv-serie
De unge år 2007 Stills DK/Spillefilm
1 : 1 2006 Stills DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Stills Tv-serie
Nynne 2006 Stills Tv-serie
Nordkraft 2005 Stills DK/Spillefilm
Fluerne på væggen 2005 Stills DK/Spillefilm
Drabet 2005 Stills DK/Spillefilm
Forbrydelser 2004 Stillfotograf DK/Spillefilm
Tid til forandring 2004 Stillfotograf DK/Spillefilm
Kongekabale 2004 Stills DK/Spillefilm
Inkasso 2004 Stillfotograf DK/Spillefilm
Arven 2003 Stills DK/Spillefilm
Annas dag 2003 Stills DK/Kort fiktion
Zafir 2003 Stills DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Stillfotograf DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Stills Tv-serie
Charlie Butterfly 2002 Stills DK/Spillefilm
Okay 2002 Stills DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Stills DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Stills DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Stills DK/Spillefilm
Et rigtigt menneske 2001 Stillfotograf DK/Spillefilm
En kærlighedshistorie 2001 Stillfotograf DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Stills Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412