enda

Anders Holck Petersen

(1978 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 Teknisk support DK/Spillefilm
Selvhenter 2019 Teknisk supervisor DK/Spillefilm
Kina 2019 Teknisk supervisor DK/Kort fiktion
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Steadicam, Teknisk supervisor DK/Spillefilm
Grænse 2018 Teknisk support U/Spillefilm
The Kindness of Strangers 2018 Teknisk supervisor DK/Spillefilm
Vildheks 2018 Teknisk supervisor DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Steadicam DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Digital tekniker DK/Spillefilm
QEDA 2017 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Swinger 2016 Steadicam DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Steadicam DK/Spillefilm
The Neon Demon 2016 VFX-fotograf, Teknisk supervisor DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Afvej 2015 Steadicam DK/Kort fiktion
Livsforkortelses ekspert 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
No Exit 2 - Rise Against 2014 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Lækre til vi dør 2013 Steadicam DK/Kort fiktion
På bunden 2012 Steadicam DK/Kort fiktion
Rita 1 2012 Steadicam-operatør Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Kameraassistent Tv-serie
No Exit 2010 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Frihed på prøve 2010 A-fotograf DK/Spillefilm
Benja 2009 Steadicam DK/Kort fiktion
Det meste af tiden 2009 Kameraoperatør DK/Kort fiktion
Imellem os 2009 DIT DK/Kort fiktion
Stykke for stykke 2009 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Det perfekte kup 2008 Foto DK/Spillefilm
Evigt elskes kun det tabte 2008 Steadicam DK/Kort fiktion
Himmerland 2008 Steadicam-operatør, Visual effects DK/Spillefilm
Together 2008 Color correction DK/Dokumentarfilm
En sikker vinder 2008 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Yallahrup færgeby 2007 Steadicam-operatør Tv-serie
Carls engle 2006 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Solopgang 2005 Foto DK/Kort fiktion
Klovn 2005 Stills, Online-klipper Tv-serie
Uhyret 2005 Color correction DK/Kort fiktion
Bázo 2005 Teknisk konsulent U/Spillefilm
Vimmersvej 2003 Foto DK/Kort fiktion
Det var en lørdag aften 2003 Foto, Klip DK/Kort fiktion
Mørket 2003 Foto DK/Kort fiktion
2 ryk og en aflevering 2003 B-fotograf DK/Spillefilm
Pianissimo 2003 Fotograf, Colorgrading DK/Kort fiktion
Perker 2002 Foto, Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Kuppet 2000 Klip DK/Kort fiktion

Som Anders Holck

Title År Funktion Category
Lykke-Per 2018 B-fotograf, Steadicam DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Steadicam DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 2. fotograf DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Steadicam DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Steadicam DK/Spillefilm
Antboy 2013 Steadicam DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Steadicam DK/Spillefilm
Dem man elsker 2012 Steadicam DK/Kort fiktion
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Steadicam DK/Spillefilm
Belinda Beautiful 2012 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Upstairs 2011 Steadicam DK/Kort fiktion
ID:A 2011 2. fotograf, Steadicam DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Min smukke datter 2011 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Brainy 2011 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Steadicam-operatør, 2. unit DK/Kort fiktion
Dirch 2011 Steadicam DK/Spillefilm
Noma på kogepunktet 2008 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Væk fra Spjald 2007 Colorgrading DK/Kort fiktion
Rampelys 2003 Foto, Klip DK/Reklamefilm
2 ryk og en aflevering 2003 Colorgrading DK/Spillefilm

Som Anders Petersen

Title År Funktion Category
Marco Macaco 2012 Rendering DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Lyssætter, Set modelling, Set shading DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.