enda

Arvid Berg-Ørnbak

(1958 – )

Chefrekvisitør, scenograf. Født 17/4 1958 i Horsens.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ninna 2018 Rekvisitør DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Scenograf, Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Chefrekvisitør Tv-serie
Baby 2014 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Familien Jul 2014 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Rekvisitør DK/Spillefilm
1864 2014 Regi Tv-serie
Hvor lyset kommer ind 2013 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Tvillingerne & julemanden 2013 Regi Tv-serie
Antboy 2013 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Rekvisitør DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Rekvisitør DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Lysvågen 2010 Scenograf DK/Kort fiktion
Blekingegade 2010 Regi Tv-serie
Kærestesorger 2009 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Frode - og alle de andre rødder 2008 Scenograf DK/Spillefilm
To verdener 2008 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Karlas kabale 2007 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Drabet 2005 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Rekvisitør Tv-serie
Min søsters børn i Ægypten 2004 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Arven 2003 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Chefrekvisitør (Sjælland) DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Olsen bandens første kup 1999 Regi Tv-serie

Som Arvid Berg

Title År Funktion Category
Kærlighed uden stop 1989 Rekvisitør DK/Spillefilm
Station 13 1988 Rekvisitør Tv-serie
Time out 1988 Rekvisitør DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Sidste akt 1987 Regi DK/Spillefilm
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm

Som Arvid Berg Ørnbak

Title År Funktion Category
Stille hjerte 2014 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Skytten 2013 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Rekvisitør (2. unit) DK/Spillefilm
Blekingegadebanden 2009 Scenograf DK/Dokumentarfilm
Forestillinger 2007 Rekvisitør Tv-serie
Den rette ånd 2005 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Til højre ved den gule hund 2003 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.