enda

Bo Ehrhardt

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Broen 4 2018 Producer Tv-serie
Congo 2018 Co-producer U/Spillefilm
Mesteren 2017 Executive producer DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Udviklingsproducer, Executive producer DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Executive producer DK/Spillefilm
Rosemarie og gartnerens hemmelighed 2016 Co-producent U/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Executive producer DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Producer Tv-serie
Virgin Mountain 2015 Co-producer U/Spillefilm
Louder Than Bombs 2015 Co-producer U/Spillefilm
Sparrows 2015 Executive producer DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Executive producer DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Executive producer DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Executive producer DK/Spillefilm
Antboy 2013 Executive producer DK/Spillefilm
Broen 2 2013 Producer Tv-serie
Flugten til Hollywood 2012 Executive producer DK/Dokumentarfilm
You & Me Forever 2012 Executive producer DK/Spillefilm
Talenttyven 2012 Producer DK/Spillefilm
Belinda Beautiful 2012 Executive producer DK/Kort fiktion
Bora Bora 2011 Executive producer DK/Spillefilm
Broen 1 2011 Producer Tv-serie
Sønner af Norge 2011 Co-producer U/Spillefilm
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Executive producer DK/Kort fiktion
Superclásico 2011 Executive producer DK/Spillefilm
Submarino 2010 Executive producer DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Producer DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Executive producer DK/Spillefilm
Får 2009 Producent DK/Kort fiktion
Camping 2009 Executive producer DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Executive producer DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Executive producer DK/Spillefilm
Fighter 2007 Executive producer DK/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Producent DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Executive producer DK/Spillefilm
Vi der blev tilbage 2007 Executive producer DK/Kort fiktion
En soap 2006 Executive producer DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Produktion DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Executive producer DK/Spillefilm
Happy now 2004 Produktion DK/Kort fiktion
Kongekabale 2004 Executive producer DK/Spillefilm
Tæl til 100 2004 Executive producer DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Producer DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Executive producer DK/Spillefilm
En kærlighedshistorie 2001 Produktion DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Producer Tv-film
Max 2000 Producer DK/Spillefilm
De største helte 1996 Produktionsleder DK/Spillefilm
Sidste omgang 1993 Producer DK/Kort fiktion
Lykkelige Jim 1993 Assisterende producer DK/Kort fiktion
Den nøgne by 1991 Producer DK/Dokumentarfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Eucemenical Award 2001 Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2001 En kærlighedshistorie
Speciel Omtale, Børn 2002 Berlinale 2002 Klatretøsen
Børnejuryens 2. Pris 2002 Chicago Int. Children's Film Festival 2002 Klatretøsen
Børnejuryens 1. Pris 2002 Oulu Int. Children's Film Festival 2002 Klatretøsen
Publikumspris 2002 Amsterdam Cinekid 2002 Klatretøsen
Ludi Pris 2002 Kristiansand International Children's Film Festival 2002 Klatretøsen
Publikumspris 2008 Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2008 En mand kommer hjem
Biografejernes anbefaling 2008 Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2008 En mand kommer hjem
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2013-05-27 Klatretøsen
Transilvania International Film Festival 2012-06-01 En kærlighedshistorie
Göteborg International Film Festival 2012-01-27 Happy now
Thessaloniki International Film Festival 2011-11-04 En kærlighedshistorie
Lithuania Scanorama Film Forum 2010-11-11 Over gaden under vandet
Sao Paulo Int. Film Festival 2010-10-21 Over gaden under vandet
Warsaw International Film Festival 2010-10-08 Over gaden under vandet
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2010-08-18 Over gaden under vandet
Cannes, Festival de 2010-05-12 Over gaden under vandet
Berlinale 2010-02-11 Over gaden under vandet
Göteborg International Film Festival 2010-01-29 Over gaden under vandet
Sevilla Festival de Cine 2008-11-07 En kærlighedshistorie
Rome International Film Festival 2008-10-22 En mand kommer hjem
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2008-08-16 En mand kommer hjem
Cannes, Festival de 2008-05-14 En mand kommer hjem
Taipei Film Festival 2007-06-22 En kærlighedshistorie
Vilnius International Film Festival 2006-03-24 Nordkraft
Tallinn Black Nights Film Festival 2005-11-24 Nordkraft
Lübeck, Nordische Filmtage 2005-11-03 Nordkraft
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2005-08-19 Nordkraft
Edinburgh International Film Festival 2005-08-17 Nordkraft
New York Tribeca Film Festival 2005-04-21 Happy now
Reykjavik Nordisk Panorama 2004-09-22 Happy now
Discovery - Scotland's Int. Film Fest for Children & Young People 2004-09-04 Klatretøsen
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2004-08-20 Happy now
Odense Internationale Film Festival 2004-08-09 Happy now
Tallinn Black Nights Film Festival 2003-11-22 Klatretøsen
Bucheon International Fantastic Film Festival 2003-07-10 Klatretøsen
New York Tribeca Film Festival 2003-05-03 Klatretøsen
TIFF Kids 2003-04-25 Klatretøsen
Moscow - Royal Danish Embassy 2003-04-05 En kærlighedshistorie
Tallinn Black Nights Film Festival 2002-11-23 En kærlighedshistorie
Oulu Int. Children's Film Festival 2002-11-18 Klatretøsen
Chicago Int. Children's Film Festival 2002-10-24 Klatretøsen
Amsterdam Cinekid 2002-10-12 Klatretøsen
Warsaw International Film Festival 2002-10-03 En kærlighedshistorie
Rio de Janeiro Film Festival 2002-09-26 Klatretøsen
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2002-08-17 Klatretøsen
Giffoni Film Festival 2002-07-20 Klatretøsen
Shanghai International Film Festival 2002-06-08 En kærlighedshistorie
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2002-05-26 Klatretøsen
Seattle International Film Festival 2002-05-23 En kærlighedshistorie
Kristiansand International Children's Film Festival 2002-04-30 Klatretøsen
Stockholm Film Festival Junior 2002-04-06 Klatretøsen
New York New Directors/New Films 2002-03-24 En kærlighedshistorie
Malmö, BUFF 2002-03-12 Klatretøsen
Berlinale 2002-02-06 Klatretøsen
Göteborg International Film Festival 2002-01-25 En kærlighedshistorie
Oslo International Film Festival 2001-11-15 En kærlighedshistorie
Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2001-11-08 En kærlighedshistorie
London Film Festival 2001-11-07 En kærlighedshistorie
Toronto International Film Festival 2001-09-06 En kærlighedshistorie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.