enda

Eddie Simonsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Så længe jeg lever 2018 Lydassistent DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Lyddesign Tv-serie
Arvingerne 3 2017 Lyddesign Tv-serie
Du forsvinder 2017 Lyddesign og mix DK/Spillefilm
The Neon Demon 2016 Lyddesign DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Lyddesign DK/Spillefilm
De vildfarne 2016 Lyddesign og mix DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Lyddesign Tv-serie
Flaskepost fra P 2016 Trailer-klipper DK/Spillefilm
En chance til 2015 Lyd, Musikmix DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Lyddesign Tv-serie
Hjørdis 2015 Lydoptagelser Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Lyddesign Tv-serie
Broen 3 2015 ADR recording Tv-serie
Dicte 2 2014 Lyddesign Tv-serie
Bankerot 2014 Lyddesign Tv-serie
Dark Samurai 2014 Lyddesign DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Mixer DK/Spillefilm
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Scoremixer U/Spillefilm
The Salvation 2014 ADR recordist (Danmark) DK/Spillefilm
Only God Forgives 2013 Lyddesign DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Lydmix Tv-serie
Rita 1 2012 Lyd Tv-serie
Erindring om mine bedrøvelige ludere 2012 Lyddesign U/Spillefilm
Me, myself & Martin Laursen 2012 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Den skaldede frisør 2012 Lyddesign, Mix DK/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Lydklipper supervisor U/Spillefilm
Isblomstens hemmelighed 2012 Lydmix DK/Kort fiktion
Marco Macaco 2012 Lydmix DK/Spillefilm
ID:A 2011 Lyddesign DK/Spillefilm
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Værelse 304 2011 Dialogmix DK/Spillefilm
Den kæmpestore bjørn 2011 Lydmix DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Tonemester DK/Spillefilm
Tommy 2010 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Blekingegade 2010 Lydmix Tv-serie
Kidnappet 2010 Mixer DK/Spillefilm
Min avatar og mig 2010 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Metropia 2009 Lyd DK/Spillefilm
Mig og Jesper 2009 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Stages 2009 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Winnie og Karina - The Movie 2009 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Hannahs valg 2009 Dialogklipper (Gran Canaria) U/Spillefilm
Zoomerne 2009 Lydkonsulent DK/Spillefilm
D.A.D: True Believer 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
Pers metode 2008 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Gaven 2008 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Gud, lugt og hende 2008 Lydmix U/Spillefilm
Den du frygter 2008 Dialogmix DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Lydklipper DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Tonemester DK/Spillefilm
De unge år 2007 Tonemester DK/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Tonemester DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Lyd (trailer) DK/Spillefilm
Fighter 2007 Lydklipper DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Tonemester DK/Spillefilm
Grønne hjerter 2006 Tonemester DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Lydeffekter DK/Spillefilm
Råzone 2006 Lydkonsulent, Lyd (trailer) DK/Spillefilm
Store planer 2005 Tonemester (trailer) DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Lydmix DK/Spillefilm
Sort Sol - 422 dage i dybet 2004 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Levende mirakler 2004 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Brødre 2004 Musikmix, Musikmix DK/Spillefilm
Dogville Confessions 2003 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Skagerrak 2003 Special effects, Lydmix DK/Spillefilm
Rocket Brothers - tæt på bandet Kashmir 2003 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Dogville 2003 Lydklipper (trailer) DK/Spillefilm
P.O.V. - Point of View 2002 Lyd DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 B-tonemester DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Lydmix DK/Spillefilm
Kat 2001 Lydeffekter DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Lyd Tv-film
Den højeste straf 2000 Lyd DK/Dokumentarfilm
Ved verdens ende 2000 Lyd DK/Kort fiktion
På fremmed mark 2000 Lydeffekter DK/Spillefilm
Antenneforeningen 1999 Lyd (postproduktion) DK/Kort fiktion
FCK - sidste chance 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Nattens engel 1998 Lyd DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Musikindspilning DK/Spillefilm
Patrioterne 1997 Lyd DK/Dokumentarfilm
Under New York 1996 Lyd DK/Dokumentarfilm
Blomsterfangen 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Balladen om Holger Danske 1996 Musikindspilning DK/Spillefilm
De største helte 1996 Klipper DK/Spillefilm
Vases or Faces 1994 Lyddesign DK/Kort fiktion
Smukke dreng 1993 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Møv og Funder 1991 Lyd DK/Spillefilm
Thomas - 20 år 1991 Boom operator Tv-dokumentar
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.