enda

Lina Bach

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Så længe jeg lever 2018 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Produktionsassistent DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Produktionsleder, 2. unit DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Produktionsleder DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Produktionsleder Tv-serie
Submarino 2010 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Her bor Jensen 2010 Produktionskoordinator DK/Kort fiktion
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Flugten 2009 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
En forelskelse 2008 Produktionskoordinator DK/Kort fiktion
De fortabte sjæles ø 2007 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Fighter 2007 Produktion DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.