enda

Lina Wichmann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Postproducer DK/Spillefilm
Unge Astrid 2019 Postproducer U/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 VFX-producer DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Teknisk support DK/Spillefilm
The Kindness of Strangers 2018 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 Koordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Mesteren 2017 Postproducer DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Postproduktionsleder DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 Postproducer DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Postproducer DK/Spillefilm
The Neon Demon 2016 VFX producer, Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Postproducer DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Postproduktion DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Forhandleren 2014 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Dannys dommedag 2014 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
De kaldte os frisører 2007 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Supervoksen 2006 Produktionsleder DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Location manager DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.