enda

Michael Tøt

(1981 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Næste stop 2018 Grip DK/Kort fiktion
Aldrig mere i morgen 2017 Grip DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Grip DK/Spillefilm
9. april 2015 Grip DK/Spillefilm
Nylon 2015 Grip DK/Kort fiktion
Hjørdis 2015 Grip Tv-serie
Heartless 2 2015 Grip Tv-serie
Mordene på Katarina 2015 Grip DK/Kort fiktion
En chance til 2015 Grip DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Grip Tv-serie
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Grip DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Grip Tv-serie
Heartless 1 2014 Grip Tv-serie
Krummerne - alt på spil 2014 Grip-assistent DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Grip DK/Spillefilm
Et dukkehjem 2013 Grip DK/Kort fiktion
Patienten 2013 Grip DK/Kort fiktion
Borgen 3 2013 Grip Tv-serie
Broen 2 2013 Grip Tv-serie
Jagten 2013 Grip DK/Spillefilm
Labrador 2012 Clapper/loader DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 B-fotograf DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Grip DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 B-fotograf DK/Spillefilm
ID:A 2011 DIT DK/Spillefilm
Hævnen 2010 DIT DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Grip-assistent DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Aqualorius 2009 Undervandsfotograf DK/Kort fiktion
Gå med fred Jamil 2008 Kameraassistent DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 B-fotograf DK/Spillefilm
Offscreen 2006 B-fotograf DK/Spillefilm
1 : 1 2006 B-fotograf DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat 2006 Clapper/loader DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Kameraassistent DK/Spillefilm
Fucking 14 2005 B-fotograf DK/Kort fiktion
Afveje 2005 Grip DK/Kort fiktion
Dommeren 2005 Clapper/loader DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Søster 2004 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Tid til forandring 2004 Clapper/loader DK/Spillefilm
Glimt af mørke 2004 Grip DK/Kort fiktion
Tintin og mig 2004 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Pulekalenderen 2002 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Charlie Butterfly 2002 Clapper/loader DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Fotografassistent DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Grip DK/Spillefilm
Kat 2001 Kameraassistent DK/Spillefilm
Italiensk for begyndere 2000 Kameraassistent DK/Spillefilm
Hotmen Coolboyz 2000 Kameraassistent DK/Spillefilm
Bænken 2000 Video-assistent DK/Spillefilm
Fruen på Hamre 2000 Video-assistent DK/Spillefilm
Constance 1999 Co-producer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.