enda

Mikkel Maltha

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Musik clearing DK/Spillefilm
Psykosia 2019 Musik clearing DK/Spillefilm
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Musik-supervisor DK/Spillefilm
I krig & kærlighed 2018 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Vitello 2018 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Vitello (oversigt) 2018 Musik-supervisor Tv-serie
Vitello napper en kat 2018 Musik-supervisor Tv-serie
Vitello vil have en far 2018 Musik-supervisor Tv-serie
Vitello bliver forretningsmand 2018 Musik-supervisor Tv-serie
Vitello tigger en masse slik 2018 Musik-supervisor Tv-serie
Vitello bygger en monsterfælde 2018 Musik-supervisor Tv-serie
Vitello møder Gud 2018 Musik-supervisor Tv-serie
Vitello får en klam kæreste 2018 Musik-supervisor Tv-serie
Vitello skal have en papfar 2018 Musik-supervisor Tv-serie
Vitello ønsker sig en hund 2018 Musik-supervisor Tv-serie
Vitello gør en god gerning 2018 Musik-supervisor Tv-serie
Vitello er bagvendt 2018 Musik-supervisor Tv-serie
Vitello køber en vidunderlig julegave 2018 Musik-supervisor Tv-serie
Vitello graver et hul 2018 Musik-supervisor Tv-serie
Journal 64 2018 Komponist, Musik-supervisor DK/Spillefilm
Rejsen 2017 Musik DK/Dokumentarfilm
Du forsvinder 2017 Komponist DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Fantasten 2017 Musik clearing DK/Spillefilm
Darling 2017 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Vitello graver et hul 2016 Musikkonsulent DK/Kort fiktion
Kollektivet 2016 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Anti 2016 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Musik-supervisor DK/Spillefilm
The Model 2016 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Musik-supervisor DK/Spillefilm
En chance til 2015 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Musik DK/Spillefilm
Miraklet 2014 Musik clearing DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Musik-supervisor DK/Spillefilm
I am Here 2014 Musik-supervisor DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Jagten 2013 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Viceværten 2012 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Musik-supervisor DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Ambassadøren 2011 Musikkoordinator DK/Dokumentarfilm
ID:A 2011 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Musikkoordinator DK/Spillefilm
En familie 2010 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Musikkoordinator DK/Spillefilm
Submarino 2010 Musikkonsulent DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Musikkoordinator DK/Spillefilm
Himlen falder 2009 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Zoomerne 2009 Musikkoordinator DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Musikproducer DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Juridisk koordinator DK/Spillefilm
Dig og mig 2008 Musik DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Mikkel og guldkortet 2008 Musik-supervisor Tv-serie
Om natten 2007 Musik DK/Kort fiktion
De unge år 2007 Musikkoordinator DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Direktøren for det hele 2006 Komponist DK/Spillefilm
Råzone 2006 Musikkoordinator DK/Spillefilm
1 : 1 2006 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Musikkoordinator DK/Spillefilm
Drabet 2005 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.