enda

Niclas Fusager

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Teenage Jesus 2019 Belysningsmester DK/Spillefilm
Cutterhead 2018 Belysningsmester DK/Spillefilm
Vinterbrødre 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
Se, hvilken klovn 2017 Belyser DK/Kort fiktion
Den bedste mand 2017 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Belyser DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Belyser Tv-serie
Antboy 3 2016 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Afvej 2015 Belyser DK/Kort fiktion
Badehotellet 2 2015 Belysningsassistent Tv-serie
Mordene på Katarina 2015 Belyser DK/Kort fiktion
Rodløs 2014 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Dicte 2 2014 Belysningsassistent Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Belysningsassistent DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Belyser Tv-serie
1864 2014 Belysningsassistent Tv-serie
Dannys dommedag 2014 Lysassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Lækre til vi dør 2013 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Nu skal vi more os 2013 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Daimi 2012 Belyser DK/Kort fiktion
To kvinder 2012 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Nedtællinger 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Happy New Years 2012 Belysningsmester DK/Kort fiktion
A Hipstory 2012 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Hotel Stalker 2012 Belyser DK/Kort fiktion
10 timer til Paradis 2012 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.