enda

Stine Hein

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gooseboy 2019 Belyser DK/Spillefilm
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Belyser DK/Spillefilm
Journal 64 2018 Belyser DK/Spillefilm
Før frosten 2018 Belyser DK/Spillefilm
Kidnapning 2017 Belyser DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Belyser DK/Spillefilm
Udfordringen 2016 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Belyser DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Belyser DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Belyser DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Belysningsmester Tv-serie
Heartless 1 2014 Belyser Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Belyser Tv-serie
Sorg og glæde 2013 Belyser DK/Spillefilm
Tvillingerne & julemanden 2013 Belyser Tv-serie
Broen 2 2013 Belyser Tv-serie
Borgen 3 2013 Belysningsmester Tv-serie
Julestjerner 2012 Belysningsmester, Belyser Tv-serie
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Lyssætter DK/Spillefilm
Skavengers 2012 Belyser DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Belyser DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Belyser DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Belysningsmester Tv-serie
Drømme i København 2009 Belyser DK/Dokumentarfilm
Forbrydelsen II 2009 Belyser Tv-serie
Lulu & Leon 2009 Belysningsmester Tv-serie
Kærestesorger 2009 Belyser DK/Spillefilm
To verdener 2008 Belyser DK/Spillefilm
Sommer 2008 Belyser Tv-serie
Livvagterne 2008 Belyser Tv-serie
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Belyser DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Belyser DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Belyser Tv-serie
Gasolin' 2006 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Den hemmelige smerte 2006 B-fotograf, Lyd DK/Dokumentarfilm
Drømmen 2006 Belyser DK/Spillefilm
Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger 2006 Belyser DK/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Belyser DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Belyser DK/Spillefilm
Deadline 2005 Lys DK/Kort fiktion
Allegro 2005 Belyser DK/Spillefilm
Springet 2005 Belyser DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Belyser Tv-serie
Familien Gregersen 2004 Belyser DK/Spillefilm
Til højre ved den gule hund 2003 Belyser DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Belyser DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Belyser Tv-serie
Anja efter Viktor 2003 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Belyser DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Lyssætter Tv-serie
At kende sandheden 2002 Belyser DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 Belyser DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Belyser Tv-serie
Leve mangfoldigheden 1999 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Et menneske bliver til 1998 Lys DK/Dokumentarfilm
Når mor kommer hjem... 1998 Belyser DK/Spillefilm
Brødrene Mortensens jul 1998 Lyssætter Tv-serie
Skyggen 1998 Belyser DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Lyssætter DK/Spillefilm
Himmelstigen 1997 Lys DK/Dokumentarfilm
Fik du set det, du ville? Del 1 1997 Fotografassistent Tv-dokumentar
Fik du set det, du ville? Del 2 1997 Fotografassistent Tv-dokumentar
Fik du set det, du ville? Del 3 1997 Fotografassistent Tv-dokumentar
Fik du set det, du ville? Del 4 1997 Fotografassistent Tv-dokumentar
Gensyn med Johannesburg 1996 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Minder på skinner 1996 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.