enda
Selskab

Svenska Filminstitutet

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Rom 2024 Med støtte fra DK/Spillefilm
En kvinde i Istanbul 2024 Med støtte fra U/Spillefilm
Vogter 2024 Med støtte fra DK/Spillefilm
Ustyrlig 2023 Med støtte fra DK/Spillefilm
Cornelis Vreeswijk: Nogle går rundt i udtrådte sko 2023 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
København findes ikke 2023 Med støtte fra DK/Spillefilm
Beautiful Beings 2022 Med støtte fra U/Spillefilm
Den milde smerte 2022 Med støtte fra DK/Spillefilm
Døtre 2022 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Triangle of Sadness 2022 Med støtte fra U/Spillefilm
Diorama 2022 Med støtte fra DK/Spillefilm
TSUMU - Hvor går du hen med dine drømme? 2022 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Udvandrerne 2022 Med støtte fra U/Spillefilm
Boy from Heaven 2022 Med støtte fra U/Spillefilm
Holy Spider 2022 Med støtte fra DK/Spillefilm
Vanskabte land 2022 Med støtte fra DK/Spillefilm
Verdens værste menneske 2022 Med støtte fra U/Spillefilm
Skönheten 2021 Med støtte fra U/Kort fiktion
Smagen af sult 2021 Med støtte fra DK/Spillefilm
Drømmeprins 2021 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Fjendens børn 2021 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Margrete den Første 2021 Med støtte fra DK/Spillefilm
Abestjernen 2021 Med støtte fra U/Spillefilm
Flugt 2021 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Bellum - The Daemon of War 2021 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Psykose i Stockholm 2020 Med støtte fra U/Spillefilm
Charter 2020 Med støtte fra U/Spillefilm
Druk 2020 Med støtte fra DK/Spillefilm
Rejsen til Utopia 2020 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Hvis baby? 2019 Med støtte fra Fiktionsserie
Hvem? II (Oversigt) 2019 Med støtte fra Fiktionsserie
Hvem sover ikke? 2019 Med støtte fra Fiktionsserie
Hvem er alene? 2019 Med støtte fra Fiktionsserie
Hvem er syg? 2019 Med støtte fra Fiktionsserie
Hvis ven? 2019 Med støtte fra Fiktionsserie
Hvem rydder ikke op? 2019 Med støtte fra Fiktionsserie
Hvem er bedst? 2019 Med støtte fra Fiktionsserie
Unge Astrid 2019 Med støtte fra U/Spillefilm
En splittet familie 2019 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Hvem er hvor? 2019 Med støtte fra Fiktionsserie
Transnistra 2019 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Cold Case Hammarskjöld 2019 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Ser du månen, Daniel 2019 Med støtte fra DK/Spillefilm
Hacker 2019 Med støtte fra DK/Spillefilm
En hvid, hvid dag 2019 Med støtte fra U/Spillefilm
Forelsket og forvirret – Et år på Tinder 2019 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Dronningen 2019 Med støtte fra DK/Spillefilm
Fat Front 2019 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Selvmordsturisten 2019 Med støtte fra DK/Spillefilm
Til vi falder 2019 Med støtte fra DK/Spillefilm
The Kindness of Strangers 2019 Med støtte fra DK/Spillefilm
Rekonstruktion Utøya 2018 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Dobbeltspil 2018 Med støtte fra DK/Spillefilm
Lifeboat 2018 Med støtte fra DK/Spillefilm
Battle 2018 Med støtte fra U/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Med støtte fra DK/Spillefilm
Fædre og sønner 2018 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Hjertelandet 2018 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Tømmerflåden 2018 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Den fortabte kriger 2018 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Robotten og hvalen 2018 Med støtte fra U/Kort fiktion
X&Y 2018 Med støtte fra U/Spillefilm
Charmøren 2018 Med støtte fra DK/Spillefilm
The Square 2017 Med støtte fra U/Spillefilm
The Punk Voyage 2017 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Thelma 2017 Med støtte fra U/Spillefilm
Cairo Confidential 2017 Med støtte fra U/Spillefilm
Borg 2017 Med støtte fra U/Spillefilm
Olegs krig - en barndom i krigens skygge 2017 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
QEDA 2017 Med støtte fra DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Med støtte fra DK/Spillefilm
NABOspionen 2017 Med støtte fra DK/Spillefilm
Oleg og krigen 2017 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Bobbi Jene 2017 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Kæmpen 2017 Med støtte fra U/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Med støtte fra DK/Spillefilm
Darling 2017 Med støtte fra DK/Spillefilm
Den magiske juleæske 2016 Med støtte fra DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Med støtte fra DK/Spillefilm
Monalisa Story – En film om kærlighed, kamp og heroin 2016 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
De standhaftige 2016 Med støtte fra DK/Spillefilm
Sameblod 2016 Med støtte fra U/Spillefilm
Den alvorsfulde leg 2016 Med støtte fra U/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Med støtte fra DK/Spillefilm
Martha & Niki 2015 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
The Swedish Theory of Love 2015 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Blodsøstre 2015 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
En chance til 2015 Med støtte fra DK/Spillefilm
Misfits 2015 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Mother''s Wish 2015 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Pixadores 2014 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Drengen med guldbukserne 2014 Med støtte fra U/Spillefilm
Et civiliseret land 2014 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Med støtte fra U/Spillefilm
Steppeulven 2014 Med støtte fra DK/Spillefilm
Tænk hvis .. 2014 Med støtte fra U/Kort fiktion
Kraftidioten 2014 Med støtte fra U/Spillefilm
Nymphomaniac Director''s Cut 2014 Med støtte fra DK/Spillefilm
Mini 2014 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Force Majeure 2014 Med støtte fra U/Spillefilm
En du elsker 2014 Med støtte fra DK/Spillefilm
De sorte pantere 1967-1975 2014 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Monica Z 2013 Med støtte fra U/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Med støtte fra DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Med støtte fra DK/Spillefilm
Hotel 2013 Med støtte fra U/Spillefilm
Vi er de bedste 2013 Med støtte fra U/Spillefilm
Drømmen om Maremma 2013 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Hokus pokus Alfons Åberg 2013 Med støtte fra U/Spillefilm
Astons gaver 2013 Med støtte fra U/Kort fiktion
Big Boys Gone Bananas 2013 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Prik og Plet hos tandlægen 2012 Med støtte fra U/Kort fiktion
Lysår 2012 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Moon Rider 2012 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
TPB AFK: The Pirate Bay away from keyboard 2012 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Petey og Ginger - og finanskrisen i Amerika 2012 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Prik og Plet med tryk på 2011 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Prik og Plet på priknik 2011 Med støtte fra U/Kort fiktion
Prik og Plet Søen kalder 2011 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Prik og Plet er Hemmelige 2011 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Prik og Plet kikker på stjerner 2011 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Simon 2011 Med støtte fra U/Spillefilm
At Night I Fly 2011 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Snuttefilm 2010 Med støtte fra Antologi
Snuttefilm - Halløj, lille abe! 2010 Med støtte fra U/Kort fiktion
Snuttefilm - Simons and 2010 Med støtte fra U/Kort fiktion
Snuttefilm - Hele natten 2010 Med støtte fra U/Kort fiktion
Snuttefilm - Nelly pakker 2010 Med støtte fra U/Kort fiktion
Snuttefilm - Alle må komme med 2010 Med støtte fra U/Kort fiktion
Troells troldspejl 2008 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Rocky 2008 Med støtte fra U/Kort fiktion
Linas hemmelige bog 2007 Med støtte fra U/Spillefilm
Alla bara försvinner 2004 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Alltid på en tirsdag 2004 Med støtte fra U/Kort fiktion
Mureren 2002 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Det blir aldrig som man tänkt sig 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Under overfladen 1997 Med støtte fra U/Spillefilm
Otto 1997 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Rotten kommer 1996 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Abrikoser 1996 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Hånd i hånd 1996 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Grå fugl 1996 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Åbne døre 1995 Med støtte fra U/Kort fiktion
Love & Hate - European Stories 1995 I samarbejde med DK/Kort fiktion
Læn dig tilbage 1995 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Linnea i malerens have 1992 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Drengejagten 1992 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Agnes Cecilia 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pigen fra tændstikfabrikken 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gode mennesker 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
I Hired a Contract Killer 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skytsenglen 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Godaften, Hr. Wallenberg 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kronvidnet 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bamser og mennesker 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
1939 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rejsen til Melonia 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Leningrad Cowboys Go America 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Regi Andrej Tarkovskij 1988 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Eventyrlandet 1988 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Minnen av Tarkovskij 1988 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Lille søster kanin 1988 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Moa 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Offeret 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Selskabsrejsen II 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Når ravnen flyver 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mors lille vildbasse 1983 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Katterejsen 1982 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Græsset synger 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forfølgelsen 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Græsset synger 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skrald 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pelle Haleløs 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alfons Åberg 2 - Alfons Åberg og hemmelige Svipper 1980 Produktionsselskab Tv-film
Barsebäck (set fra Sverige) 1980 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Kärleken 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Barnets ø 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manden der blev millionær 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blomstrende tider 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Helvete också 1980 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Forbudt for børn 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stortyven 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hr. Puntila og hans tjener Matti 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeg hedder Maria 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dobbelt forræderi 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hemåt i natten 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den alvorlige leg 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sven Klangs kvintet 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manden på taget 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hallo baby 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
En fyr og hans pige 1975 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den hvide væg 1974 Produktionsselskab U/Spillefilm
En håndfuld kærlighed 1973 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvisken og råb 1972 Produktionsselskab U/Spillefilm
De kalder os mods 1968 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Jag älskar, du älsker 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvad med Balthazar? 1966 Produktionsselskab U/Spillefilm