Kasper Leick

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Underverden 2017 Klipper DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Klipper DK/Spillefilm
Den anden side 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Tordenskjold & Kold 2016 Klipper DK/Spillefilm
Comeback 2015 Klipper DK/Spillefilm
Til døden os skiller - en dokumentarserie om livet og kærligheden 1:3 2015 Klipper Tv-dokumentar
Til døden os skiller - en dokumentarserie om livet og kærligheden 2:3 2015 Klipper Tv-dokumentar
Til døden os skiller - en dokumentarserie om livet og kærligheden 3:3 2015 Klipper Tv-dokumentar
Miraklet 2014 Klipper DK/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Klipper Tv-serie
Genetic Me 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Ekstra Bladet uden for citat 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Andy Warhol Eats a Burger 2014 Klipper DK/Eksperimentalfilm
Den hvide mand 2014 Klipper DK/Eksperimentalfilm
Sort sne 2014 Klipper DK/Eksperimentalfilm
I Destroy You with My Machine 2014 Klipper DK/Eksperimentalfilm
Der er ikke andet end det der er 2014 Klipper DK/Eksperimentalfilm
Encounters 2014 Klippekonsulent DK/Spillefilm
Exodus 2013 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
First Movers 2013 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Borgen 3 2013 Klipper Tv-serie
En kongelig affære 2012 Klipper DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Klipper DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Simon 2011 Klipper U/Spillefilm
Her bor Jensen 2010 Klip DK/Kort fiktion
Klovn - the Movie 2010 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Klip DK/Spillefilm
Frygtelig lykkelig 2008 Klip DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Klip DK/Spillefilm
Forestillinger 2007 Klip Tv-serie
Fighter 2007 Klipper DK/Spillefilm
Danni 2007 Klip Tv-serie
Tempelriddernes skat 2006 Klip DK/Spillefilm
Min bedste lærer 1-4 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Opbrud 2005 Klipper DK/Spillefilm
Veninder 2005 Klip DK/Spillefilm
Fluerne på væggen 2005 Klip DK/Spillefilm
Julie 2005 Klip Tv-serie
Villa Paranoia 2004 Klip DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Klipper DK/Spillefilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 Klip DK/Spillefilm
Johanna Yohanna 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Pagten 2003 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Med ret til at dræbe 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Drengene fra Vollsmose 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
Himmelfald 2002 Klip U/Spillefilm
Ørkenens juvel 2001 Klip DK/Spillefilm
Et rigtigt menneske 2001 Klip DK/Spillefilm
Send mere slik 2001 Klip DK/Spillefilm
Meningen med Flemming 2001 Klip DK/Kort fiktion
Postkort fra Mars 2001 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Susanne Sillemann 2000 Klip DK/Kort fiktion
Dykkerne 2000 Klip DK/Spillefilm
Mirakel 2000 Klip DK/Spillefilm
Bornholms stemme 1999 Klip DK/Spillefilm
Skyggen 1998 Klip DK/Spillefilm
Mellem brødre 1997 Klip DK/Kort fiktion
Ronnie Rocket 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
Service Bitch 1995 Klip DK/Kort fiktion
Landet i byen 1995 Klip DK/Dokumentarfilm
Åndernes hus 1993 Klippeassistent U/Spillefilm
Historier fra en krigsgeneration 1992 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Freud flytter hjemmefra 1991 Klippeassistent U/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Klippeassistent DK/Spillefilm
10th Street Between B & C 1991 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Farlig færd 1990 Foto DK/Kort fiktion
Lykken er en underlig fisk 1989 Klippeassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412