enda

Anne Jensen

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Lyddesigner Tv-serie
DNA 2019 Lyddesigner Tv-serie
Håbet 2018 B-tonemester Tv-serie
Herrens veje 2 2018 Foley recordist Tv-serie
Arvingerne 3 2017 Lyddesign Tv-serie
Kollektivet 2016 Lyddesign DK/Spillefilm
The Neon Demon 2016 Lyddesign DK/Spillefilm
Rosemarie og gartnerens hemmelighed 2016 Dialogklipper U/Spillefilm
En chance til 2015 Lyd DK/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Lyddesign Tv-serie
Rita 3 2015 Lydklipper Tv-serie
Dicte 2 2014 Lyddesign Tv-serie
Lev stærkt 2014 Foley-klipper DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 B-tonemester DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Lydmix Tv-serie
Vi er de bedste 2013 Tramp-klipper, Dialogklipper U/Spillefilm
Borgen 3 2013 Foley-klipper Tv-serie
Jagten 2013 Foley-optagelse DK/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Lydmix U/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Lyddesign DK/Spillefilm
Forbrydelsen III 2012 Foley-klipper Tv-serie
Melancholia 2011 Dialogklipper, Dialogmix DK/Spillefilm
Borgen 2 2011 Foley-klipper Tv-serie
Min avatar og mig 2010 Lyd, Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Blekingegade 2010 Lydmix Tv-serie
Hævnen 2010 Tonemester DK/Spillefilm
Tommy 2010 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Mig og Jesper 2009 Foley artist DK/Dokumentarfilm
Pagten 2009 Foley-klipper Tv-serie
Mammut 2009 Dialogklipper U/Spillefilm
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Foley recordist U/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 Foley recordist U/Spillefilm
Livvagterne 2008 Foley artist Tv-serie
Flammen & Citronen 2008 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Gaven 2008 Foley artist DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Foley artist DK/Spillefilm
Hjemve 2007 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Tonemester DK/Spillefilm
Lysets nøgle 2007 Lyd Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Foley-klipper Tv-serie
Den sorte Madonna 2007 B-tonemester DK/Spillefilm
De unge år 2007 Foley recordist DK/Spillefilm
Fighter 2007 Foley-klipper DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Dialogklipper DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Foley-klipper DK/Spillefilm
Bázo 2005 Foley artist U/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Foley-tekniker DK/Spillefilm
Brødre 2004 Tonemester DK/Spillefilm
Strings 2004 Foley recordist DK/Spillefilm
Et hul i mit hjerte 2004 Foley-klipper U/Spillefilm
Krøniken 2004 Foley-klipper Tv-serie
Se dagens lys 2003 Lydtekniker Tv-film
Skagerrak 2003 Foley-klipper DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Dogville 2003 Lydklipper (trailer) DK/Spillefilm
Omfavn mig måne 2002 Lyd DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Lyd DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 B-tonemester DK/Spillefilm
It's all about love 2002 ADR editor DK/Spillefilm
Helgoland 2001 Lyd DK/Dokumentarfilm
Skoda 2001 Lyd DK/Kort fiktion
von Triers 100 øjne 2000 Lyd DK/Dokumentarfilm
Gaias børn 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Surferne kommer 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Elskovspensionisterne 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Nattens engel 1998 Synkronisering DK/Spillefilm
Mellem brødre 1997 Lyd DK/Kort fiktion
Ronnie Rocket 1997 Lyd DK/Dokumentarfilm
Blomsterfangen 1996 Toneassistent DK/Kort fiktion
Billeder til tiden 1994 Musik DK/Dokumentarfilm
Vases or Faces 1994 Boom operator DK/Kort fiktion
Smukke dreng 1993 Toneassistent (postproduktion) DK/Spillefilm
Møv og Funder 1991 Toneassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.