enda

Dennis Albrechtsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Dræberne fra Nibe 2017 Stunts DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 Sikkerhedskoordinator DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Mand i bil DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Stunts DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Stunts DK/Spillefilm
Svans 2016 Stunts DK/Kort fiktion
Nylon 2015 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Mordene på Katarina 2015 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Familien Jul 2014 Julemand DK/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Stuntkoordinator Tv-serie
Baby 2014 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
No Exit 2 - Rise Against 2014 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Flyvere i natten 2014 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Jagten 2013 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Stuntkoordinator Tv-serie
Weekendfar 2013 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Karrieremuligheder 2013 Stunts DK/Eksperimentalfilm
Rytteriet II 2013 Stuntkoordinator Tv-serie
Min søsters børn alene hjemme 2012 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
The Secret Society of Fine Arts 2012 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Belinda Beautiful 2012 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Talenttyven 2012 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Code Blue 2011 Stunt U/Spillefilm
Noter fra kælderen 2011 Stunt DK/Kort fiktion
Dreng 2011 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
4x1 2011 Stuntkoordinator Tv-serie
Zomedy 2011 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Magi i luften 2011 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Muskelmand Tv-serie
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Stunt DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Til alle mine venner 2010 Stunts DK/Kort fiktion
No Exit 2010 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Klovn - the Movie 2010 Stunts DK/Spillefilm
Profetia 2009 Brian DK/Spillefilm
Bobby 2009 Stunt DK/Kort fiktion
Lærkevej 2009 Stunt Tv-serie
Pagten 2009 Stunt Tv-serie
Storm 2009 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Stykke for stykke 2009 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Winnie og Karina - The Movie 2009 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Stunts DK/Spillefilm
Panser 2008 Stunt DK/Kort fiktion
Nowhere Man 2008 Stunt DK/Kort fiktion
Livvagterne 2008 Stuntkoordinator Tv-serie
Frode - og alle de andre rødder 2008 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Paragraf 15 2007 Betjent DK/Kort fiktion
De kaldte os frisører 2007 Stunt DK/Dokumentarfilm
Cecilie 2007 Stunt DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Stunt DK/Spillefilm
Fastelavn 2007 Stunts DK/Kort fiktion
Kirken 2007 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Canoe 2007 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Hvid nat 2007 Stuntassistent DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Stunts DK/Spillefilm
1 : 1 2006 Stunt DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Stunt DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Stunt Tv-serie
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Stunt DK/Spillefilm
Louise 2005 Stunt DK/Kort fiktion
Jul i Valhal 2005 Stunt Tv-serie
Ambulancen 2005 Stunts DK/Spillefilm
Vakuum 2005 Stunts DK/Kort fiktion
Lille Lise 2005 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Nordkraft 2005 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Pusher II 2004 Stunt DK/Spillefilm
Manden der blandt andet var en sko 2004 Stunt DK/Kort fiktion
Små skred 2003 Stunt DK/Kort fiktion
Bokseren 2003 Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Manden bag døren 2003 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Stand-in (for Michael Sand) DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Pilot DK/Spillefilm
John og Mia 2002 Stunt DK/Kort fiktion
Nikolaj og Julie 2002 Stunt Tv-serie
Jolly Roger 2001 Stunts DK/Spillefilm
Jan Guillous Hamilton 1998 Stunts U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.