enda

Emil Sparre-Ulrich

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mercur 2017 1. instruktørassistent Tv-serie
Kollektivet 2016 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Instruktørassistent Tv-serie
Hjørdis 2015 Instruktørassistent Tv-serie
Norskov 1 2015 Instruktørassistent Tv-serie
Skammerens datter 2015 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Instruktørassistent Tv-serie
Steppeulven 2014 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Nordvest 2013 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Instruktørassistent Tv-serie
Rita 1 2012 Instruktørassistent Tv-serie
10 timer til Paradis 2012 Indspilningsleder DK/Spillefilm
4x1 2011 Anne-Mies far, Instruktørassistent Tv-serie
Magi i luften 2011 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Instruktørassistent Tv-serie
Den du frygter 2008 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Instruktørassistent Tv-serie
Daisy Diamond 2007 1. instruktørassistent, Indspilningsleder, Instruktørassistent DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Under bæltestedet 2006 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Nynne 2006 1. instruktørassistent Tv-serie
Kinamand 2005 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Mørke 2005 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Midsommer 2003 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Instruktørassistent Tv-serie
Afgrunden 2003 Location manager DK/Spillefilm
Min søsters børn 2001 Instruktørassistent DK/Spillefilm
De udvalgte 2001 Instruktørassistent Tv-serie
Monas verden 2001 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Anna 2000 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Anden juledag 2000 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Hotellet 2000 Belyser Tv-serie
Bleeder 1999 Belysningsmester DK/Spillefilm
Hele herligheden 1998 Lys U/Spillefilm
Barbara 1997 Belyser DK/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Belyser DK/Spillefilm
Tankens anatomi 1997 Belyser DK/Dokumentarfilm
Et hjørne af paradis 1997 Belyser DK/Spillefilm
Let's Get Lost 1997 Belyser, 2. unit DK/Spillefilm
Portland 1996 Belyser DK/Spillefilm
Cirkus Ildebrand 1995 Lys DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Belyser DK/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Belysningsassistent U/Spillefilm
Jesus vender tilbage 1992 Lys DK/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Lys DK/Spillefilm
Brændemærket 1991 Belyser DK/Kort fiktion
Giselle 1991 Belysningsassistent DK/Dokumentarfilm
Farlig leg 1990 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.