enda

Jette Lehmann

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lykke-Per 2018 Produktionsdesigner DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Badehotellet 4 2017 Scenograf Tv-serie
Tordenskjold & Kold 2016 Produktionsdesigner DK/Spillefilm
Forældre 2016 Scenograf DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Scenograf Tv-serie
Bedrag 2 2016 Produktionsdesign Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Produktionsdesign Tv-serie
Badehotellet 3 2015 Scenograf Tv-serie
Stille hjerte 2014 Produktionsdesign DK/Spillefilm
1864 2014 Art director Tv-serie
Hvor lyset kommer ind 2013 Scenograf DK/Kort fiktion
I lossens time 2013 Scenograf DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Scenograf Tv-serie
Happy End 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Forbrydelsen III 2012 Scenograf Tv-serie
Marie Krøyer 2012 Produktionsdesigner DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Dyret 2011 Scenograf DK/Kort fiktion
Forbrydelsen II 2009 Produktionsdesign Tv-serie
Flammen & Citronen 2008 Produktionsdesigner DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Prag 2006 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Letters to Dear Wendy 2005 Medvirkende Tv-dokumentar
Dear Wendy 2005 Scenograf DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Scenograf DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Produktionsdesign DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Art director DK/Spillefilm
Fruen på Hamre 2000 Produktionsdesign, Scenograf DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Produktionsdesign Tv-serie
Italiensk for begyndere 2000 Konsulent DK/Spillefilm
Ved Stillebækken 1999 Produktionsdesign Tv-serie
Riget II 1997 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Riget 1994 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Tre ludere og en lommetyv 1993 Produktionsdesign Tv-serie
Sort høst 1993 Set rekvisitør DK/Spillefilm
De saliges ø 1986 Scenograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.