enda

Michael Holm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
QEDA 2017 Compositing DK/Spillefilm
Forældre 2016 Compositing DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Compositing DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Conforming, Compositing DK/Spillefilm
Nøgle hus spejl 2015 Compositing DK/Spillefilm
Afvej 2015 Visuelle effekter DK/Kort fiktion
Al Medina 2015 Compositing DK/Spillefilm
9. april 2015 Compositing DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Compositing DK/Spillefilm
Krigen 2015 Compositing DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Compositing DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 3D artist DK/Spillefilm
Comeback 2015 Compositing DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Compositing DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Visuelle effekter DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 Compositing DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Compositing DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Compositing DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Compositing DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Compositing DK/Spillefilm
Everything's Gonna Be Pink 2013 Digital compositing U/Spillefilm
Monica Z 2013 Compositing U/Spillefilm
Skytten 2013 Visual effects DK/Spillefilm
Tarok 2013 Compositing DK/Spillefilm
Only God Forgives 2013 Digital compositing DK/Spillefilm
Jagten 2013 Compositing DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Compositing DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 VFX artist DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Tabu 2012 Visual effects DK/Kort fiktion
Sover Dolly på ryggen? 2012 Compositing DK/Spillefilm
Erindring om mine bedrøvelige ludere 2012 Visual effects U/Spillefilm
Kon-tiki 2012 Compositing U/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Visual effects DK/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Compositing U/Spillefilm
Rosa Morena 2011 Conforming DK/Spillefilm
Noter fra kælderen 2011 VFX-koordinator DK/Kort fiktion
Værelse 304 2011 Visual effects DK/Spillefilm
Dirch 2011 Visual effects DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Teknisk backup DK/Spillefilm
Submarino 2010 Visual effects DK/Spillefilm
Parterapi 2010 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Digital mastering DK/Spillefilm
Himlen är oskyldigt blå 2010 Conforming U/Spillefilm
R 2010 Visual effects DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Visual effects DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Visual effects DK/Spillefilm
Superbror 2009 Visual effects DK/Spillefilm
Flugten 2009 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Fume FX DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Art director DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Compositing DK/Spillefilm
To verdener 2008 VFX-supervisor DK/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Visual effects DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Digitale effekter DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Visual effects DK/Spillefilm
Vikaren 2007 Digital compositing DK/Spillefilm
Kollegiet 2007 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Fighter 2007 Visual effects DK/Spillefilm
Jar City 2006 Digital compositing U/Spillefilm
Supervoksen 2006 Compositing DK/Spillefilm
Hannah Wolfe 2004 CGI supervisor DK/Spillefilm
Little People: Big Discoveries 2002 Digital compositing Tv-serie
Pyrus på pletten 2000 Special effects-supervisor, SFX-supervisor DK/Spillefilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 SFX-supervisor U/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Kval 1993 Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.