enda

Tine Hieronymus Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dræberne fra Nibe 2017 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Forældre 2016 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Chefrekvisitør Tv-serie
Stille hjerte 2014 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Regi Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Rekvisitør DK/Spillefilm
1864 2014 Regi Tv-serie
Miraklet 2014 Rekvisitør DK/Spillefilm
Skytten 2013 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Rekvisitør DK/Spillefilm
Viceværten 2012 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
4x1 2011 Regi Tv-serie
Blekingegade 2010 Rekvisitør Tv-serie
Klovn - the Movie 2010 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Regi Tv-serie
Får 2009 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Nedenunder 2009 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Mikkel og guldkortet 2008 Rekvisitør Tv-serie
To verdener 2008 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Forestillinger 2007 Rekvisitør Tv-serie
De unge år 2007 Rekvisitør DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger 2006 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Nynne 2005 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Springet 2005 Rekvisitør DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Rekvisitør Tv-serie
Jul på Vesterbro 2003 Rekvisitør Tv-serie
Forsvar 2003 Regi Tv-serie
Wilbur begår selvmord 2002 Rekvisitør DK/Spillefilm
Langt fra Las Vegas 2001 Rekvisitør Tv-serie
Code of Conduct 2001 Set design DK/Kort fiktion
Hotellet 2000 Rekvisitør Tv-serie
Her i nærheden 2000 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Bænken 2000 Rekvisitør DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Rekvisitør DK/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Farligt venskab 1995 Regi DK/Spillefilm
Lærerinden 1995 Rekvisitør DK/Spillefilm
Carlo & Ester 1994 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det skaldede spøgelse 1992 Rekvisitør DK/Spillefilm
Jesus vender tilbage 1992 Rekvisitør DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Rekvisitør DK/Spillefilm
Høfeber 1991 Rekvisitør DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Rekvisitør DK/Spillefilm
Den røde tråd 1989 Rekvisitør DK/Spillefilm
Tarzan Mama Mia 1989 Rekvisitør DK/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Rekvisitør DK/Spillefilm
Rami og Julie 1988 Rekvisitør DK/Spillefilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Rekvisitør DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Regi Tv-serie
Peter von Scholten 1987 Regi DK/Spillefilm
Take It Easy 1986 Runner DK/Spillefilm
Oviri 1986 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.