enda
Selskab

Film i Väst

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Vanskabte land 2022 Koproducent DK/Spillefilm
Beautiful Beings 2022 Koproducent U/Spillefilm
Riget Exodus 2022 Koproducent
Triangle of Sadness 2022 I samarbejde med U/Spillefilm
Verdens værste menneske 2022 Produktionsselskab U/Spillefilm
Udvandrerne 2022 Koproducent U/Spillefilm
Holy Spider 2022 Koproducent DK/Spillefilm
Boy from Heaven 2022 Koproducent U/Spillefilm
Abestjernen 2021 Koproducent U/Spillefilm
Fjendens børn 2021 Koproducent U/Dokumentarfilm
De uskyldige 2021 Koproducent U/Spillefilm
Bellum - The Daemon of War 2021 Koproducent U/Dokumentarfilm
Margrete den Første 2021 Koproducent DK/Spillefilm
Smagen af sult 2021 Koproducent DK/Spillefilm
Den lille grå ulv - Sommerfest 2020 Med støtte fra U/Kort fiktion
Druk 2020 Koproducent DK/Spillefilm
Rejsen til Utopia 2020 Koproducent DK/Dokumentarfilm
Unge Astrid 2019 Koproducent U/Spillefilm
The Kindness of Strangers 2019 Koproducent DK/Spillefilm
Hvis ven? 2019 Koproducent Fiktionsserie
Mugge & vejfesten 2019 I samarbejde med DK/Spillefilm
Hvem er syg? 2019 Koproducent Fiktionsserie
Hvem rydder ikke op? 2019 Koproducent Fiktionsserie
Hvem er hvor? 2019 Koproducent Fiktionsserie
Ser du månen, Daniel 2019 Koproducent DK/Spillefilm
Hvis baby? 2019 Koproducent Fiktionsserie
Selvmordsturisten 2019 Koproducent DK/Spillefilm
Hvem er alene? 2019 Koproducent Fiktionsserie
Cold Case Hammarskjöld 2019 Koproducent DK/Dokumentarfilm
En hvid, hvid dag 2019 Koproducent U/Spillefilm
Hvem er bedst? 2019 Koproducent Fiktionsserie
Ud og stjæle heste 2019 Koproducent U/Spillefilm
Forelsket og forvirret – Et år på Tinder 2019 Koproducent U/Dokumentarfilm
Hvem? II (Oversigt) 2019 Koproducent Fiktionsserie
Hvem sover ikke? 2019 Koproducent Fiktionsserie
Hjertelandet 2018 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
X&Y 2018 Koproducent U/Spillefilm
Congo 2018 Koproducent U/Spillefilm
Rekonstruktion Utøya 2018 Koproducent U/Dokumentarfilm
Journal 64 2018 Koproducent DK/Spillefilm
Tømmerflåden 2018 Koproducent U/Dokumentarfilm
Holiday 2018 Med støtte fra DK/Spillefilm
Charmøren 2018 Koproducent DK/Spillefilm
Håbet 2018 Koproducent Tv-serie
The House That Jack Built 2018 Koproducent DK/Spillefilm
Tom of Finland 2017 Koproducent U/Spillefilm
Cairo Confidential 2017 Koproducent U/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Koproducent DK/Spillefilm
Wolf and Sheep 2017 Koproducent DK/Spillefilm
Borg 2017 Koproducent U/Spillefilm
The Square 2017 Koproducent U/Spillefilm
Thelma 2017 Koproducent U/Spillefilm
Darling 2017 Koproducent DK/Spillefilm
En hustlers dagbog 2017 Producent U/Spillefilm
Kongens valg 2016 Producent U/Spillefilm
The Model 2016 Koproducent DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Koproducent DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Koproducent DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Koproducent DK/Spillefilm
En mand der hedder Ove 2015 Producent U/Spillefilm
En chance til 2015 Koproducent DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Koproducent DK/Spillefilm
The Swedish Theory of Love 2015 Koproducent U/Dokumentarfilm
Olmo and the Seagull 2014 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Miraklet 2014 Koproducent DK/Spillefilm
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Koproducent U/Spillefilm
Kraftidioten 2014 Koproducent U/Spillefilm
I am Here 2014 Koproducent DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Koproducent DK/Spillefilm
Drengen med guldbukserne 2014 Med støtte fra U/Spillefilm
Nymphomaniac Director''s Cut 2014 Koproducent DK/Spillefilm
Tænk hvis .. 2014 Koproducent U/Kort fiktion
Lev stærkt 2014 Med støtte fra DK/Spillefilm
The Salvation 2014 Med støtte fra DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Koproducent DK/Spillefilm
Force Majeure 2014 Koproducent U/Spillefilm
Astons gaver 2013 I samarbejde med U/Kort fiktion
Nymphomaniac 2013 Koproducent DK/Spillefilm
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
The Weight of Elephants 2013 Koproducent DK/Spillefilm
Vi er de bedste 2013 Koproducent U/Spillefilm
Hotel 2013 Koproducent U/Spillefilm
Monica Z 2013 Koproducent U/Spillefilm
Only God Forgives 2013 Koproducent DK/Spillefilm
Perfect Sense 2012 Koproducent U/Spillefilm
Prik og Plet hos tandlægen 2012 Koproducent U/Kort fiktion
Happy End 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prik og Plet med tryk på 2011 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Prik og Plet Søen kalder 2011 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Prik og Plet på priknik 2011 Med støtte fra U/Kort fiktion
Prik og Plet er Hemmelige 2011 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Simon 2011 Koproducent U/Spillefilm
Sønner af Norge 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prik og Plet kikker på stjerner 2011 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Sebbe 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvem 2010 Produktionsselskab
Blekingegade 2010 Koproducent Tv-serie
Sandheden om mænd 2010 Med støtte fra DK/Spillefilm
Englegård - Alle gode gange tre 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Newsmakers 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Till det som är vackert 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Allt om min buske 2007 Producent U/Spillefilm
Leo 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Linas hemmelige bog 2007 Koproducent U/Spillefilm
Walk the Talk 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kim Novak badede aldrig i Genesarets sø 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bredband 2004 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Alltid på en tirsdag 2004 Koproducent U/Kort fiktion
Elixir 2004 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Terrorister 2003 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Hvis jeg vender mig om - en film om håb 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mureren 2002 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Fishy 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alla älskar Alice 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lev livet 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gästgivargår''n 2001 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Det nye land 2000 Produktionsselskab Tv-film
Jalla! Jalla! 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Husets ære 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Søen 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Freddie Wadling 1998 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Åbne døre 1995 Koproducent U/Kort fiktion