enda

Sandrew Metronome

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Hotel Mumbai 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pelé: Birth of a Legend 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pirates Code: The Adventure of Mickey Matson 2016 Distributionsselskab
The Great Gilly Hopkins 2016 Distributionsselskab
Little Boy 2016 Distributionsselskab
Born to Dance 2016 Distributionsselskab
Storm Rider 2013 Distributionsselskab
Superclásico 2011 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Ritualet 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Eksperimentet 2010 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Distributionsselskab DK/Spillefilm
The men who stare at goats 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Submarino 2010 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Valentine's Day 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Invictus 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Where the Wild Things Are 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hereafter 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Clash of the Titans - Titanernes kamp 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Yogi bear 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Due date 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Legenden om vogterne - Uglerne fra Ga'hoole 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Town 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Going the distance 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Inception 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
A Nightmare on Elm Street 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sex and the city 2 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Harry Potter og dødsregalierne - del 1 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tømmermænd i Vegas 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Metropia 2009 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Brudte favntag 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Storm 2009 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Fame 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Flugten 2009 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Distributionsselskab DK/Spillefilm
The informant! 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ninja assassin 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sin nombre 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sherlock Holmes 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Camping 2009 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Øjnenes hemmelighed 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Harry Potter og halvblodsprinsen 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Observe & report 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mammut 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
The duchess 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gran Torino 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Reader 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blekingegadebanden 2009 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
How to lose friends & alienate people 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
The blind side 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Dark Knight 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den anden søster 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Speed racer 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Star Wars: The Clone Wars 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Get smart 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Happy-go-lucky 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
The strangers 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
In the valley of Elah 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Så kort og mærkeligt livet er 2008 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det som ingen ved 2008 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Maria Larssons evige øjeblik 2008 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Blade Runner - The Final Cut 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blindness 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Body of lies 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rocknrolla 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Yes Man 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Roskilde 2008 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Benjamin Buttons forunderlige liv 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Asterix og de olympiske lege 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nu eller aldrig 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
10,000 B.C. 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sweeney Todd - den djævelske barber fra Fleet Street 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lust, caution 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Harry Potter og Fønixordenen 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bedrag 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ocean's 13 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Zodiac 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Et sikkert hit 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Solo 2007 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Spurven 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Beowulf 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Drageløberen 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Brave One 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
I Am Legend 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kærlighed & krydderier 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Farvel Bafana 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Persepolis 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mordet på Jesse James af kujonen Robert Ford 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
We Own the Night 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
De andres liv 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Letters from Iwo Jima 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blood diamond 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Prestige 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Happy Feet 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Flags of our fathers 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
300 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Departed 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Queen 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kammerat Pedersen 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Myremobberen 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Firewall 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lady in the Water 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gasolin' 2006 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den brysomme mannen 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Poseidon 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vejen til Guantanamo 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Superman Returns 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Volver 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Papirmanden 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Syriana 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rygtet siger... 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Brokeback Mountain 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Zozo 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kiss kiss bang bang 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mrs. Henderson presents 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Harry Potter og flammernes pokal 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Dukes of Hazzard 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den standhaftige gartner 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Corpse bride 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fire veninder - et par jeans 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Romance & Cigarettes 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Island 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sandheden om Rødhætte 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
V for Vendetta 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Charlie og chokoladefabrikken 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Solkongen 2005 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Agent Catwalk 2: Farlig og forrygende 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
In Good Company 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Batman Begins 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Constantine 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Polar-ekspressen 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Catwoman 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dårlig dannelse 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 Distributionsselskab DK/Spillefilm
House of Flying Daggers 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Phantom of the Opera 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Et hul i mit hjerte 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ocean's Twelve 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
En lang forlovelse 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Villa Paranoia 2004 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Scooby-Doo 2 - Uhyrerne er løs 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Silkevejen 2004 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Torque - hævn på to hjul 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Motorcykel dagbog 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ketchup-effekten 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den gode strømer 2004 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Taking Lives 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
I Heart Huckabees 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
P.S. 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Der Untergang 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
My date with Drew 2004 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Troja 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Evigt solskin i et pletfrit sind 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Harry Potter og fangen fra Azkaban 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Super Size Me 2004 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Before sunset - Før solnedgang 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Matchstick Men 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Buddy 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kænguru Jack 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Cradle 2 the Grave 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Matrix Reloaded 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dreamcatcher 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
De grønne slagtere 2003 Distributionsselskab DK/Spillefilm
21 gram 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Når du mindst venter det - Something's Gotta Give 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Last Samurai - Den sidste samurai 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lost in Translation 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Out of Time 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
My Life without Me 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kommer du med mig då 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Zatôichi - Den blinde samurai 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kops 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Barbarernes invasion 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Trillingerne fra Belleville 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Matrix Revolutions 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Texas Chainsaw Massacre - Motorsavsmassakren 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mystic River 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rocket Brothers - tæt på bandet Kashmir 2003 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Looney Tunes - Back in Action 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Asterix & Obelix - Mission Kleopatra 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
To ugers opsigelse 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Manden fra toget 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Himmelfald 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Time Machine 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dirty Pretty Things 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kold hævn 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Omfavn mig måne 2002 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Scooby-Doo 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bowling for Columbine 2002 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Orkidé-tyven 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Chicago 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blood Work 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Murder By Numbers 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
En klods om benet 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Harry Potter og hemmelighedernes kammer 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Analyze That 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hero 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bedre end Beckham 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fyren fra nabograven 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Slim Slam Slum 2002 Distributionsselskab DK/Spillefilm
All or Nothing 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lilja 4-ever 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Min søsters børn i sneen 2002 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Tal til hende 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Eight Legged Freaks - Kæmpeedderkopperne angriber 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Dommedag nu 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Swordfish - kodeord Sværdfisk 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
A.I. - Kunstig intelligens 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Min søsters børn 2001 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Harry Potter og de vises sten 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
En kærlighedshistorie 2001 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Training Day 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Løftet - the Pledge 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Karla Kanin bio 4 2001 Distributionsselskab Antologi
Buffalo Soldiers 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Driven 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hund og kat imellem 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lunefulde lykke 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Exit Wounds - skudhuller 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Livvagterne 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pokémon 3 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Heaven 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Showtime 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sex & Lucia 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Exorcisten - Director's Cut 2001 Distributionsselskab
Hertugen og englænderinden 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kuppet 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ocean's Eleven 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hearts in Atlantis 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Human Nature 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
3000 Miles to Graceland 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kampen om Jorden 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gi' det videre 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Livstegn 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
South Park: Større, længere & ucensureret 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jalla! Jalla! 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Flugten fra Jante 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Brother 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rocky & Bullwinkle på eventyr 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
State and Main 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Requiem for a Dream 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
The King Is Alive 2000 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Nurse Betty 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Agent Catwalk 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pokémon 2 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Slip hestene løs 2000 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Italiensk for begyndere 2000 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Love is a Bitch 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Man Who Cried 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Legenden om pianisten på havet 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Perfect Storm 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Romeo Must Die 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
U-571 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tillsammans 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gossip 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tiger på spring, drage i skjul 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Wonder Boys 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Space Cowboys 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
En tilfældig søndag 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Angelas aske 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
En privat affære 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
East is East 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Topsy-Turvy 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Babar: Elefanternes konge 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Story of Us 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Being John Malkovich 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pokémon 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Asterix & Obelix - I kamp mod Cæsar 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Man on the moon 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Three Kings 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den grønne mil 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Drengen og jern-kæmpen 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
American Pie 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alt om min mor 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Deep Blue Sea 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Eyes Wide Shut 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
The astronaut's wife 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ratcatcher 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Playing by heart 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Joe's apartment 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vil du se min smukke navle? 1978 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.