Jonas Langkilde

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Underverden 2017 Tonemester DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Fantasten 2017 Lyd DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Tonemester DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 B-tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Tonemester DK/Spillefilm
Forældre 2016 Tonemester DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Rosita 2015 Tonemester DK/Spillefilm
Juleønsket 2015 Lydoptagelser Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Tonemester Tv-serie
Kartellet 2014 B-tonemester DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Tonemester DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Tonemester DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Bitter Pille 2014 Lyd DK/Kort fiktion
Dicte 2 2014 Lydoptagelser Tv-serie
Skytten 2013 B-tonemester DK/Spillefilm
MGP Missionen 2013 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Tonemester DK/Spillefilm
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 Tonemester DK/Spillefilm
Sort kaffe & vinyl 2012 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
Forbandelsen 2012 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
Far til fire - til søs 2012 B-tonemester DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 2011 Tonemester DK/Spillefilm
4x1 2011 Lyd Tv-serie
Smukke mennesker 2010 B-tonemester DK/Spillefilm
Eksperimentet 2010 Boom operator DK/Spillefilm
Mor byttes 2010 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
Camping 2009 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Storm 2009 B-tonemester DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 B-tonemester DK/Spillefilm
Profetia 2009 Tonemester DK/Spillefilm
Kærlighedens krigere 2009 Lyd U/Spillefilm
Bobby 2009 Tonemester DK/Kort fiktion
Lærkevej 2009 Lyd Tv-serie
Frode - og alle de andre rødder 2008 B-tonemester DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 B-tonemester DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Boom operator DK/Spillefilm
Max Pinlig 2008 Lyddesign DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Boom operator Tv-serie
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 B-tonemester DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Tonemester DK/Spillefilm
Forestillinger 2007 Lyd Tv-serie
Fighter 2007 Boom operator DK/Spillefilm
1 : 1 2006 B-tonemester DK/Spillefilm
Lotto 2006 B-tonemester DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 B-tonemester DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Lyd Tv-serie
Bázo 2005 Boom operator U/Spillefilm
Oskar & Josefine 2005 Tonemester DK/Spillefilm
Den store dag 2005 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Kinamand 2005 B-tonemester DK/Spillefilm
Drabet 2005 B-tonemester DK/Spillefilm
Forbrydelser 2004 B-tonemester DK/Spillefilm
Lauges kat 2004 Lyd DK/Kort fiktion
Tid til forandring 2004 B-tonemester DK/Spillefilm
Inkasso 2004 B-tonemester DK/Spillefilm
Glimt af mørke 2004 Toneassistent DK/Kort fiktion
Lykkevej 2003 B-tonemester DK/Spillefilm
Arven 2003 B-tonemester DK/Spillefilm
Annas dag 2003 Lyd DK/Kort fiktion
Regin Smidur 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jesus & Josefine 2003 Lydassistent Tv-serie
Charlie Butterfly 2002 B-tonemester DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Boom operator DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 B-tonemester DK/Spillefilm
Habibti min elskede 2002 Boom operator DK/Kort fiktion
Nikolaj og Julie 2002 Boom operator Tv-serie
Flyvende farmor 2001 Toneassistent DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 B-tonemester DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Lyd Tv-serie
Antenneforeningen 1999 Toneassistent DK/Kort fiktion
Bag om fremviseren 1999 Boom operator DK/Kort fiktion
Olsen-bandens sidste stik 1998 Toneassistent DK/Spillefilm
Kys, kærlighed og kroner 1998 Boom operator DK/Kort fiktion
Et hjørne af paradis 1997 Toneassistent DK/Spillefilm
Nonnebørn 1997 Boom operator DK/Spillefilm
Wolfgang 1997 Toneassistent DK/Kort fiktion
Belma 1996 Toneassistent DK/Spillefilm
Ondt blod 1996 Boom operator DK/Spillefilm
Mørkeleg 1996 Toneassistent DK/Spillefilm
Café Hector 1996 Boom operator DK/Kort fiktion
Lærerinden 1995 Lyd, 2. unit DK/Spillefilm
Operation Cobra 1995 Boom operator DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412