Henrik Lyngbo

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
3 ting 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
QEDA 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Den Skyldige 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Mercur 2017 Kameraassistent, 2. unit Tv-serie
Norskov 2 2017 Focus puller Tv-serie
Delfinen 2017 B-fotograf DK/Kort fiktion
Mennesker bliver spist 2015 B-fotograf DK/Spillefilm
Rosita 2015 B-fotograf DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 B-fotograf DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Focus puller Tv-serie
Dannys dommedag 2014 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 B-fotograf DK/Spillefilm
Baby 2014 B-fotograf DK/Kort fiktion
Halvbroderen 2013 Kameraassistent Tv-serie
Tabu 2012 B-fotograf DK/Kort fiktion
Undskyld jeg forstyrrer 2012 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Verdenssøn 2012 B-fotograf DK/Kort fiktion
Skyskraber 2011 B-fotograf DK/Spillefilm
Dreng 2011 Fotografassistent DK/Spillefilm
Lykke 2011 B-fotograf Tv-serie
Max Pinlig 2 2011 B-fotograf, 2. kamera DK/Spillefilm
Grantræet 2011 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Upstairs 2011 B-fotograf DK/Kort fiktion
Noget i luften 2011 B-fotograf DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
En familie 2010 B-fotograf, 2. kamera DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Focus puller Tv-serie
Fri os fra det onde 2009 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Winnie og Karina - The Movie 2009 B-fotograf DK/Spillefilm
Træneren 2009 2. fotograf DK/Kort fiktion
Sangen 2009 Fotografassistent DK/Kort fiktion
To verdener 2008 B-fotograf DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 B-fotograf DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Kameraassistent, 2. unit Tv-serie
En soap 2006 B-fotograf DK/Spillefilm
Drømmen 2006 B-fotograf DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Fidibus 2006 B-fotograf DK/Spillefilm
Direktøren for det hele 2006 B-fotograf DK/Spillefilm
Out 2006 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Springet 2005 B-fotograf DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 B-fotograf DK/Spillefilm
Zozo 2005 Fotografassistent U/Spillefilm
Jeg er bare den logerende 2005 B-fotograf DK/Kort fiktion
Min søsters børn i Ægypten 2004 B-fotograf DK/Spillefilm
Tyren 2003 B-fotograf DK/Kort fiktion
Anja efter Viktor 2003 B-fotograf DK/Spillefilm
Arven 2003 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Tvilling 2003 B-fotograf DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Focus puller Tv-serie
Charlie Butterfly 2002 B-fotograf DK/Spillefilm
Habibti min elskede 2002 Focus puller DK/Kort fiktion
Grev Axel 2001 Fotografassistent, 2. unit (Bosnien-Herzegovina) DK/Spillefilm
Kat 2001 Kameraassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Focus puller DK/Spillefilm
Woyzeks sidste symfoni 2001 Focus puller DK/Kort fiktion
Anden juledag 2000 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Blinkende lygter 2000 Focus puller DK/Spillefilm
Halgrims død 2000 Andre credits DK/Kort fiktion
Skyggen 1998 Focus puller, 2. unit DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Focus puller DK/Spillefilm
Bølle-Bob 1998 Fotografassistent DK/Spillefilm
Bryllupsnatten 1997 Focus puller DK/Kort fiktion
Skæbnebilleder 1997 Foto DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412