enda

Anita Juel Lystbæk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dronningen 2019 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Journal 64 2018 Statistcasting DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Statistkoordinator DK/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Darling 2017 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Mercur 2017 Statistkoordinator Tv-serie
Anti 2016 Statistkoordinator, Koordinator DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Statistkoordinator DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Statistkoordinator, 2. unit DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Statistkoordinator DK/Spillefilm
I blodet 2016 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Nøgle hus spejl 2015 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Statistcasting DK/Spillefilm
Krigen 2015 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Statistkoordinator Tv-serie
Lang historie kort 2015 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Statistkoordinator Tv-serie
En chance til 2015 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Statistkoordinator DK/Spillefilm
9. april 2015 Statistkoordinator, 2. unit DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Familien Jul 2014 Statistkoordinator DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Statistkoordinator Tv-serie
Kvinden i buret 2013 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Jagten 2013 Casting (statister) DK/Spillefilm
Skytten 2013 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Kapringen 2012 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Statistkoordinator DK/Spillefilm
4x1 2011 Casting Tv-serie
Magi i luften 2011 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Statistkoordinator Tv-serie
Hævnen 2010 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Headhunter 2009 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Superbror 2009 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Storm 2009 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Statistkoordinator Tv-serie
Frode - og alle de andre rødder 2008 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Max pinlig 2008 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Lotto 2006 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Nynne 2006 Statistkoordinator Tv-serie
Efter brylluppet 2006 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Store planer 2005 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Opbrud 2005 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Nissernes ø 2003 Statistkoordinator Tv-serie
Zafir 2003 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Statistkoordinator Tv-serie
Kald mig bare Aksel 2002 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Statistkoordinator Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.