enda

Claus Lynge

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De skygger vi arver 2019 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Uro 2018 Lyd DK/Spillefilm
Friheden 2018 Lyddesigner Tv-serie
Trækfugle 2018 Mixer U/Spillefilm
Jeg er William 2017 Lyddesign DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Lyddesign, Tonemester DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 B-tonemester (mix) DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Tonemester, Lydtekniker DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Lyddesign DK/Spillefilm
Møbler til tiden - en film om Børge Mogensen 2015 Lyd DK/Dokumentarfilm
Klovn Forever 2015 Lyddesign, Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Zombiehagen 2015 Musikmix DK/Kort fiktion
En eftermiddag 2014 Lyddesign, Lydmix DK/Kort fiktion
Ida 2013 Lydklipper supervisor, Re-recording mixer U/Spillefilm
I lossens time 2013 Lyddesign DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Lyddesign DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Lyd (trailer) DK/Spillefilm
Her bor Jensen 2010 B-tonemester (mix) DK/Kort fiktion
Sky 2010 Lyddesign DK/Kort fiktion
Sandheden om mænd 2010 Lyd DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Music recording mixer DK/Spillefilm
En lille film om nisser 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Sorte kugler 2009 Lyddesign DK/Spillefilm
Superbror 2009 Lyddesign DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Lyd DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Lyddesign, Lyd (postproduktion) DK/Spillefilm
Mr. Poxycat & Co. 2007 Lyd Tv-serie
De fortabte sjæles ø 2007 B-tonemester DK/Spillefilm
Asterix og vikingerne 2006 Lyddesign U/Spillefilm
Nynne 2006 Lydklipper supervisor Tv-serie
Nynne 2005 Tonemester DK/Spillefilm
Return to Sender 2005 Boom operator, Lyddesign, Lydmix DK/Spillefilm
Solkongen 2005 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Den rette ånd 2005 Lyd (postproduktion) DK/Spillefilm
Kongekabale 2004 Tonemester DK/Spillefilm
Brødre 2004 Lyd (trailer) DK/Spillefilm
Små skred 2003 Lyd DK/Kort fiktion
Askepop - the Movie 2003 Lyd DK/Spillefilm
Avation 2003 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Belas dukkehus 2003 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Bertram & co 2002 B-tonemester, Lyd, 2. unit DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Ikke høre, ikke se... 2002 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
At kende sandheden 2002 Lyd, 2. unit DK/Spillefilm
Woyzeks sidste symfoni 2001 Jeopardy-tekniker, Lyd DK/Kort fiktion
Vejen tilbage 2001 Lyd DK/Dokumentarfilm
En helvedes uge 2000 Foley artist DK/Kort fiktion
Øjesten 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.