enda

Kristian Appel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Psykosia 2019 Steadicam DK/Spillefilm
Landet af glas 2018 Droneoperatør DK/Spillefilm
Friheden 2018 Droneoperatør Tv-serie
Grethe 2017 Droneoperatør Tv-serie
Far til fire på toppen 2017 Octocopter-operatør DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Steadicam DK/Spillefilm
Norskov 2 2017 Droneoperatør Tv-serie
Mercur 2017 Droneoperatør Tv-serie
Sorgenfri 2016 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
9. april 2015 Steadicam-operatør, 2. unit DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Steadicam DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Droneoperatør Tv-serie
Broen 3 2015 Steadicam-operatør Tv-serie
Det korte liv 2014 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Heartless 1 2014 Steadicam-operatør Tv-serie
Når dyrene drømmer 2014 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Steadicam DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Steadicam DK/Spillefilm
Skytten 2013 Steadicam DK/Spillefilm
Antboy 2013 Steadicam DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Steadicam DK/Spillefilm
Lykke 2011 Steadicam-operatør Tv-serie
Upstairs 2011 B-fotograf DK/Kort fiktion
Noget i luften 2011 Steadicam DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Steadicam DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 B-fotograf Tv-serie
Vølvens forbandelse 2009 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Stykke for stykke 2009 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Steadicam DK/Spillefilm
De unge år 2007 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Lotto 2006 2. fotograf DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Steadicam-operatør Tv-serie
Den store dag 2005 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Danmark for begyndere - Historien om Lokalplan 219 2004 Kameraoperatør DK/Dokumentarfilm
Langt fra Las Vegas 2001 Foto, Kameraoperatør Tv-serie
Skjulte spor 2000 Foto, B-fotograf Tv-serie
Casper & mandrilaftalen 1999 Kameraoperatør Tv-serie
Alle tiders nisse 1995 Foto Tv-serie
Skibet i skilteskoven 1992 B-fotograf Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.