enda

Martin Madsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Så længe jeg lever 2018 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 VFX-supervisor DK/Spillefilm
QEDA 2017 VFX-supervisor DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Visuelle effekter DK/Spillefilm
Anti 2016 VFX-supervisor DK/Spillefilm
En-to-tre-nu! 2016 Visuelle effekter DK/Spillefilm
Sameblod 2016 VFX-supervisor U/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 VFX-supervisor DK/Spillefilm
9. april 2015 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Compositing DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 VFX co-supervisor DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 VFX-supervisor DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Visual effects DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 Compositing DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Visual effects supervisor DK/Spillefilm
Jagten 2013 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Everything's Gonna Be Pink 2013 VFX-supervisor U/Spillefilm
Monica Z 2013 Visual effects U/Spillefilm
Tarok 2013 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Only God Forgives 2013 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Skytten 2013 Visual effects supervisor DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Compositing DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 VFX artist DK/Spillefilm
Volcano 2012 Visual effects U/Spillefilm
Kon-tiki 2012 VFX-supervisor U/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Visual effects supervisor, Visual effects DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Visual effects supervisor DK/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Titeldesign, VFX-supervisor U/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Erindring om mine bedrøvelige ludere 2012 Visual effects U/Spillefilm
Kapringen 2012 Grafik og titelsekvens DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Visual effects DK/Spillefilm
Værelse 304 2011 Conforming DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Visual effects DK/Spillefilm
Superclásico 2011 Visual effects supervisor DK/Spillefilm
Beyond 2011 Visual effects supervisor U/Spillefilm
Peaceforce 2011 Compositing DK/Kort fiktion
Dirch 2011 Visual effects supervisor DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 Compositing DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Visual effects repairs DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Visual effects Tv-serie
Parterapi 2010 Visual effects DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Visual effects DK/Spillefilm
Mig og Jesper 2009 Grading/Online DK/Dokumentarfilm
Oldboys 2009 Compositing DK/Spillefilm
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Visual effects U/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 Visual effects U/Spillefilm
Får 2009 Compositing DK/Kort fiktion
Manden med de gyldne ører 2009 Digital compositing Tv-serie
Monsterjægerne 2009 Compositing DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Compositing DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Compositing DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Compositing DK/Spillefilm
Ung mand falder 2007 Compositing DK/Kort fiktion
Den grimme ælling og mig 2006 Storyboard DK/Spillefilm
Terkel i knibe 2004 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Politiken medarbejder DK/Spillefilm
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Storyboard-tegner, Animator DK/Spillefilm
Jungledyret 1993 Animation DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.