enda

Mikkel Groos

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kriger (oversigt) 2018 Tonemester Tv-serie
Mercur 2017 Lydklipper Tv-serie
Kæmpen 2017 Production mixer U/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Tonemester DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Tonemester DK/Spillefilm
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex (oversigt) 2017 Lyddesign Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 1:1 2017 Lyddesign Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 2:6 2017 Lyddesign Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 3:6 2017 Lyddesign Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 4:6 2017 Lyddesign Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 5:6 2017 Lyddesign Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 6:6 2017 Lyddesign Dokumentarserie
Aminas breve 2017 Lydredigering DK/Spillefilm
Mit 50/50 liv 2016 Lyd Tv-serie
Bedre skilt end aldrig 2016 Lydklipper Tv-serie
The Model 2016 Lydtekniker DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Tonemester, B-tonemester DK/Spillefilm
Misfits 2015 Lyddesign-assistent DK/Dokumentarfilm
Al Medina 2015 Lyddesign DK/Spillefilm
Bridgend 2015 Lydklipper DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Lyddesign, Lydoptagelser DK/Spillefilm
Op med halen 2014 Tonemester Fiktionsserie
Op med halen - Første skoledag 2014 Tonemester Tv-serie
Op med halen - Verdensstjerner 2014 Tonemester Tv-serie
Op med halen - Kampvalg 2014 Tonemester Tv-serie
Op med halen - Australsk fodbold 2014 Tonemester Tv-serie
Op med halen - Bushkager 2014 Tonemester Tv-serie
Op med halen - Talentshowet 2014 Tonemester Tv-serie
The Yes Men Are Revolting 2014 Lydeffektklipper U/Dokumentarfilm
Det andet liv 2014 Lyddesign DK/Spillefilm
Baby 2014 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Dannys dommedag 2014 B-tonemester DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
2 piger 1 kage 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Cloud Chamber 2013 Tonemester Interaktive projekter
Tvillingerne & julemanden 2013 Lydklipper Tv-serie
Dual 2013 Dialogklipper U/Spillefilm
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Synkronisering, Lyd (trailer), Lyd (teaser) DK/Dokumentarfilm
Sort kaffe & vinyl 2012 Lyddesign DK/Kort fiktion
Flammen og vattotten 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
Proto 2012 Lydklipper DK/Kort fiktion
10 timer til Paradis 2012 Tonemester, B-tonemester DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Isabella for real 2011 Lyd DK/Dokumentarfilm
Cirkusliv i savsmuld 2011 Lydoptagelser Tv-serie
Dreng 2011 Lyddesign, Lydmix DK/Spillefilm
Anstalten 2011 Lydklipper Tv-serie
Skyskraber 2011 Dialogklipper DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Dialogindspilning, Supplerende dialogindspilning DK/Spillefilm
Canned Dreams 2011 Lydtekniker DK/Dokumentarfilm
Christas mareridt 2010 Lyd, Tonemester DK/Dokumentarfilm
Parterapi 2010 Toneassistent DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Tonemester DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 B-tonemester DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Tonemester (trailer) DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 B-tonemester DK/Spillefilm
Kristian 2009 Lydklipper Tv-serie
Lulu & Leon 2009 Boom operator Tv-serie
Black Heart 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
På flugt 2008 Lyddesign DK/Kort fiktion
Dansen 2008 B-tonemester DK/Spillefilm
Frygtelig lykkelig 2008 Boom operator DK/Spillefilm
Album 2008 Lyd Tv-serie
Hvor kragerne vender 2008 Lyddesign DK/Kort fiktion
Forestillinger 2007 Lyd Tv-serie
Løgnhalsen 2007 Lyd Tv-serie
Rich Kids 2007 Tonemester DK/Spillefilm
Linas hemmelige bog 2007 Toneassistent U/Spillefilm
Vores lykkes fjender 2006 Lyd DK/Dokumentarfilm
Sprængfarlig bombe 2006 B-tonemester DK/Spillefilm
Out 2006 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Johanne i Troldeskoven 2006 Boom operator Tv-serie
Voksne mennesker 2005 Lyd DK/Spillefilm
Jeg dig elsker 2005 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 B-tonemester DK/Spillefilm
Den rette ånd 2005 B-tonemester DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 B-tonemester DK/Spillefilm
14, fuld og for meget 2004 Lyd DK/Dokumentarfilm
Møgunger 2003 B-tonemester DK/Spillefilm
Charlie Butterfly 2002 B-tonemester DK/Spillefilm
Pulekalenderen 2002 Lyddesign DK/Kort fiktion
Klatretøsen 2002 B-tonemester, Dialogindspilning DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Lydeffektklipper DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 B-tonemester DK/Spillefilm
Et rigtigt menneske 2001 Lyd DK/Spillefilm
Italiensk for begyndere 2000 Boom operator DK/Spillefilm
Lost Weekend 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Klondike 1994 Lyd, Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.